وضعیت نامناسب مدارس در این مناطق تهران

کمبود ۴۱ مدرسه در منطقه ۱۷ تهران حس می‌شود. در این محدوده از شهر مستاجران گاهی با ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون پول پیش برای خانه‌ای دو خوابه باید هر ماه بیش از ۱۰ میلیون بابت اجاره جور کنند

وضعیت نامناسب مدارس در این مناطق تهران

به گزارش خبرآنلاین،سرانه آموزشی که شاخصی برمبنای تعداد دانش‌آموز و فراوانی کلاس و مدرسه است، در پنج منطقه تهران زیر متوسط کشور قرار گرفته.

فرارو در خبری نوشت:  معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اوضاع آموزشی در مناطق ۹، ۱۵، ۱۷، ۱۸ و ۱۹ را پایین‌تر از متوسط کل کشور دانسته و از دستور رئیس‌جمهور به وزارت آموزش و پرورش برای بررسی این موضوع خبر داده است.

کاهش سرانه آموزش در پنج منطقه تهران

سرانه متوسط آموزشی کشور که ارتباط مستقیمی با تعداد دانش‌آموز و تعداد کلاس و مدرسه دارد، فعلا روی عدد ۵.۲۸ مترمربع قرار گرفته است. آنطور که رئیس سازمان نوسازی و تجهیز مدارس آموزش و پرورش می‌گوید طبق سند برنامه هفتم با سرانه ۸.۳۹ متر مربعی فعلا فاصله داریم، اما همین سرانه ۵.۲۸ مترمربعی فعلی در پنج منطقه تهران رعایت نشده است؛ مناطق ۹، ۱۵، ۱۷، ۱۸ و ۱۹.

منطقه ۱۷ از این حیث اوضاع بدتری دارد. در منطقه ۱۷ تهران، با سرانه ۳.۴۳ متر مربعی سروکار داریم که با انجام یکسری از محاسبات متوجه کمبود ۴۱ مدرسه یا به‌عبارتی ۶۱۵ کلاس درسی می‌شویم. در منطقه ۹ که اوضاع تاحدودی به سرانه ۵.۲۸ متری نزدیک‌تر است، سرانه آموزشی منطقه به ۴.۴۹ متر مربع می‌رسد. در این منطقه از تهران کمبود ۱۹ مدرسه دیگر احساس می‌شود.

منطقه ۱۵ یکی دیگر از مناطق مورد نظر است. بررسی‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان تهران نشان می‌دهد جای خالی ۵۹ مدرسه جدید دیگر حس می‌شود که این حجم از فضای آموزشی معادل تقریبا ۱۵۰ هزار متر مربع زمین است. در منطقه ۱۸ از سرانه آموزشی ۴.۲۸ متر مربعی صحبت شده که به‌معنای کمبود ۳۷ مدرسه است. در منطقه ۱۹ نیز که سرانه آموزشی به ۴.۳۴ متر مربع رسیده، ۲۵ مدرسه یا به‌عبارتی ۲۸۵ کلاس درسی دیگر باید ساخته شود.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *