استاندار همدان گفت: مشکل اصلی در اشتغال، نبود تعریف منافع مشترک است، تا زمانی که منفعت برای نیروی کار تعریف نشود، انگیزهای برای مشارکت وجود نخواهد داشت بنابراین اگر کارگر شریک تولید شود، بهطور طبیعی به فعالیت خود علاقهمند خواهد بود.
به گزارش کاویان گلد استان همدان، استاندار همدان با بیان اینکه راه حل پیشرفت همدان عبور از مسیرهای منسوخ گذشته است، گفت: تحول اقتصادی همدان با فعالسازی اشتغال و پایدار شدن توسعه محقق میشود.
حمید ملانوری شمسی که امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان همدان سخن میگفت با بیان اینکه ما باید بهجای آنکه تنها به تعهدات قبلی اکتفا کنیم، بهصورت جدی به سمت فعالسازی اشتغال در استان حرکت کنیم، خاطرنشان کرد: این مسیر نهتنها ضروری است، بلکه باید با دیدگاهی نوآورانه و برخلاف روشهای سنتی به پیش رفت تا به نتیجه رسید.
وی با اشاره به تدوین نقشه جامع تحول و پیشرفت استان همدان گفت: هدف از تهیه این نقشه، شکستن مرزهای ذهنی و رویههای قدیمی است چرا که دیگر نمیتوان با دستورالعملهای فرسوده مشکلات را حل کرد.
استاندار همدان با بیان اینکه راهحل تحول، در عبور از روشهای گذشته و حرکت به سوی اقدامات نوآورانه است، تصریح کرد: ما باید از ظرفیتهای درونی استان خود بهره ببریم؛ نیروی انسانی خلاق، منابع طبیعی، معادن، کشاورزی، گردشگری، و موقعیت استراتژیک ظرفیتهایی هستند که باید بهطور خاص در هر استان شناسایی و مدیریت شوند تا به نتیجه مطلوب برسیم.
ملانوری با اشاره بر اینکه جذب سرمایهگذار بخش خصوصی یکی از اولویتهای ماست، اعلام کرد: تجربه نشان داده که با ایجاد شرایط مناسب، نیازی به تسهیلات بانکی نیست در همین راستا یکی از سرمایهگذاران به من گفته است دو طرح بزرگ به من بدهید، یک ریال تسهیلات هم نمیخواهم، فقط زمین، مجوز و زیرساخت را فراهم کنید و ما در پنج ماه این شرایط را برایش فراهم کردیم و نتیجه آن سرمایهگذاری ۱۴ هزار میلیارد تومانی بدون وابستگی به بانک بود.
وی با تأکید بر مشارکت بخش خصوصی در پروژههای زیرساختی گفت: مسیر گنجنامه به تویسرکان نمونهای از این مشارکت است که این مشکلات با منابع دولتی حل نمیشود، بلکه باید از توان بخش خصوصی بهره برد.
ملانوری با اشاره بر اینکه ظرفیتهای استان همدان بسیار بالا است و تنها با تغییر نگاههای سنتی و اداری میتوانیم از این ظرفیتها بهدرستی بهرهبرداری کنیم، اظهار داشت: باید از کف جامعه شروع کنیم تا تحولی واقعی در اشتغالزایی و توسعه استان ایجاد شود بنابراین گزارشها زمانی مفید خواهند بود که فقط جدول پر کن نباشد و بتواند مشکلات مردم را حل کند.
۴۸