هیتلر یکی از شخصیتهای دیکتاتوری است که در نمایشگاه سیوششم عکس و نامش بر جلد کتابها در غرفههای مختلف توجه هر بازدیدکننده را به خود جلب میکند. در این گزارش به معرفی کتابهایی پرداختهایم که با موضوع هیتلر به نمایشگاه سی و ششم آمدهاند.
به گزارش کاویان گلد، به نقل از خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ گفته شده که دیکتاتورها غالبا راه یکدیگر را رفتهاند و از این جهت سرنوشت آنها و نیز جایگاهشان در تاریخ قابل پیشبینی است. آنها گاه از صندوق رای درآمدهاند و گاه پس از یک دوره شورش و انقلاب بر مسند قدرت نشستهاند. کمتر دیده شده که دیکتاتوری پس از تثبیت قدرت و سرکوب مخالفان، حاضر به در پیش گرفتن مسیر دموکراتیک و تقسیم قدرت شود. هیتلر یکی از شخصیتهای دیکتاتوری است که در نمایشگاه سیوششم عکس و نامش بر جلد کتابها در غرفههای مختلف توجه هر بازدیدکننده را به خود جلب میکند، از غرفههای ناشران تاریخ از شمار کتابهایشان با موضوع هیتلر جویا شدیم که در ادامه میخوانید:
نشر پارسه راهرو ۳۱ غرفه ۳ شش عنوان با موضوع هیتلر را به نمایشگاه سی و ششم آورده است:
«دیکتاتورزادهها» تالیف جی نوردلینگر با ترجمه زینب کاظمخواه به چند دیکتاتور میپردازد اما با شرح زندگی و نبردهای هیتلر آغاز شده است. کتاب «دین هیتلر؛ باورهای تحریفشدهای که رایش سوم را به جنبش درآورد» اثر ریچارد ویکارت و ترجمه هما شهرامبخت، «خاطرات محرمانه آدولف هیتلر؛ داستانی بیهمتا از زندگی خصوصی رهبر آلمان نازی که برای نخستین بار بازگو میشود» تالیف ای.جی.موگان با ترجمه فهیمه حصارکی. این کتاب به صورت رمان نوشته شده و به نخستین سالهای زندگی آدولف هیتلر تا دوران قبل از جنگ جهانی دوم میپردازد. «نبرد من» تالیف آدولف هیتلر با ترجمه مهدی افشار، «شب ترور؛ نقشه هیتلر برای کشتن روزولت چرچیل و استالین در جریان کنفرانس تهران (۱۹۴۳)» تالیف هاوارد بلام با ترجمه سروش الف رضوانی، «بولشویسم؛ از موسی تا لنین» گفتوگویی میان من و آدولف هیتلر به همراه جستاری درباره «بولشویسم یهودی» از دیتریش اکارت با ترجمه مهدی تدینی.
نشر ثالث راهرو ۳۱ غرفه ۵ با چهار عنوان با موضوع هیتلر در نمایشگاه سی و ششم حضور دارد:
«ریبنتروپ» اثر مایکل بلاچ و ترجمه محمد جوادی، «آدولف هیتلر، دوران سرمستی» تالیف ایان کرشاو با ترجمه محسن عسکری جهقی، «دورمان؛ سرسفره گرگ» اثر روزلا پوستورینو با ترجمه مهسا رئیسی، «آدولف هیتلر را نجات دهید» یک رمان جاسوسی معمایی اثر ژان- فرانسوا ابوشار با ترجمه ابوالفضل الله دادی.