موضع گیری فرمانده ارشد ارتش درباره سند ۲۰۳۰؛ اگر این سند آموزشی در کشور ما اجرا می‌شد، ما را به کجا می‌رساند؟/ سه کلید واژه مهم در ماموریت ارتش

دریادار حبیب‌الله سیاری گفت: در نهایت، باید توجه کنیم که جنگ را آن کسی می‌برد که در میدان ایستاده و از آموزش خوبی برخوردار است. خلبانان و رزمندگانی که در میدان نبرد هستند، باید قادر باشند با سلاح و تجهیزات به خوبی عمل کنند و اعتماد به نفس لازم برای مقابله با دشمن را داشته باشند.

موضع گیری فرمانده ارشد ارتش درباره سند ۲۰۳۰؛ اگر این سند آموزشی در کشور ما اجرا می‌شد، ما را به کجا می‌رساند؟/ سه کلید واژه مهم در ماموریت ارتش

به گزارش کاویان گلد، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ در ششمین همایش سراسری تربیت و آموزش آجا و بزرگداشت روز معلم در سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد با اشاره به جایگاه مهم و ارزشمند معلم،گفت: اخلاق معلمی از جمله اخلاق حسنه به شمار می‌آید. علت این امر آن است که بزرگ‌ترین سرمایه هر سازمان، انسان‌ها هستند و این انسان‌ها هستند که موجب رشد و بالندگی سازمان می‌شوند. موفقیت سازمان نیز به دست همین انسان‌ها حاصل می‌گردد که به دست معلمان تربیت می شوند.

بنا بر روایت ایرنا، وی افزود: انسان‌های مؤمن، متعهد، متخصص، با مهارت، علم و دانش، و ایثارگر با تلاش و آموزش معلم تربیت می شود و معلم است که می‌تواند انسان‌هایی با این خصوصیات را تربیت و آموزش دهد. معلم است که می‌تواند سرمایه انسانی مناسب برای بالندگی سازمان را تأمین کند. اساس کار معلم در این است که می‌تواند انسان‌هایی را تربیت کند که سرمایه اصلی سازمان را تشکیل دهند.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *