در باره حوادث اخیر در صداوسیما که به منجر به واکنش های بسیاری شد نظرتان چیست؟

در رابطه با صدا و سیما، مسائل مختلفی مطرح است که تلخ ترین و زشت ترین آن در سال‌های اخیر، همین توهینی است که به خلفای راشدین و برادران و خواهران اهل سنت و آن هم از شبکه یک سیما صورت گرفته است. صدا و سیمایی که رسما و قانونا زیر نظر رهبری است و مدیرش را مقام رهبری تعیین می‌کند. این اقدام، یک اقدام بسیار زشت و نابجا بود. اولا این اقدام، ضد اسلامی است. اسلام و ائمه معصومین و حتی قرآن کریم به ما اجازه نداده است که حتی به دشمنان خود توهین و جسارت کنیم. آن‌ها که مسلمان و دوست ما هستند. ما وحدت و انسجام داریم. پس این یک اقدام ضد اسلامی و ضد انقلابی بوده است. چون مبانی انقلاب را می‌لرزاند. یکی از مبانی انقلاب، وحدت همه ملت بوده است. این {کار} وحدت را متزلزل می‌کند."/>

جریانی متحجر پشت پرده صداوسیما را هدایت می‌کنند/ برای شکاف و اختلاف بین مسلمانان برنامه دارند

در هفته گذشته پخش چند ثانیه از یک گفت‌وگو آن هم در برنامه خانواده شبکه یک صداوسیما موجی جدید از تنش‌ها را به جامعه تزریق کرد. میهمان برنامه قبل از آن که حرفی بزند، الفاظی ناشایست را به کار برد که اهانت به اهل‌سنت محسوب شده و تفرقه‌افکنانه بود.

جریانی متحجر پشت پرده صداوسیما را هدایت می‌کنند/ برای شکاف و اختلاف بین مسلمانان برنامه دارند

به گزارش کاویان گلد؛ اگرچه اقدام مناسب و سریع پیمان جبلی و اخراج مدیران و معرفی دست‌اندرکاران برنامه به مراجع قضایی موجب کنترل تنش شد و از فراگیری آن جلوگیری کرد؛ اما تحلیل‌های بسیاری دراین‌خصوص شکل گرفت و به حواشی و پرسش‌های بسیاری در افکار عمومی و رسانه‌ها دامن زد. از جمله اینکه برنامه ضبط شده چطور توانست از چند فیلتر رد شده و پخش شود؟ درحالی‌که دستگاه‌های نظارتی و سانسور در همه‌جا حضور فعال دارند و مثلاً ساترا به‌عنوان بازوی صداوسیما در نظارت به شبکه نمایش خانگی از کوچک‌ترین نکات نمی‌گذرد و با حساسیت پیگیری می‌کند؛ اما یک چنینی ویدئویی آن هم نه در میان گفتگو زنده بلکه در آغاز یک گفتگو ضبط شده و به‌عنوان معرفی شخصیت پخش شده و کسی ندیده است. نکته‌ای که نگاه‌ها را به برخورد صداوسیما معطوف کرده، اینجاست: ناظران در این دستگاه عریض و طویل در لحظه پخش این چند ثانیه کجا بودند. آن هم درست دو روز بعد از آن که وزیر امور خارجه عربستان در برنامه ضبط شده دیگری به سخره گرفته شده است. در شرایطی که ایران و عربستان در سطوح عالی مذاکرات بسیار دقیق را پیش برده اند و مذاکرات ایران و آمریکا به بیان عباس عراقچی وزیر امور خارجه روند قابل قبولی دارد؛ جوانی بی‌ربط به برنامه خانواده بیایید و حرفی بزند و این گفتگوی ضبط شده با نهایت بی‌دقتی پخش شود، آن هم حرفی که در صورت عدم کنترل می‌توانست به یک مشکل امنیتی بدل شود، این دست مسائل است که مخاطب را به فکر می‌اندازد که نکند ماجرا چیز دیگری است و شاید مسئله فراتر از یک سهل‌انگاری ساده است.

 برای واکاوی مسئله با «رسول منتجب نیا» فعال سیاسی گفتگو کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

در باره حوادث اخیر در صداوسیما که به منجر به واکنش های بسیاری شد نظرتان چیست؟

در رابطه با صدا و سیما، مسائل مختلفی مطرح است که تلخ ترین و زشت ترین آن در سال‌های اخیر، همین توهینی است که به خلفای راشدین و برادران و خواهران اهل سنت و آن هم از شبکه یک سیما صورت گرفته است. صدا و سیمایی که رسما و قانونا زیر نظر رهبری است و مدیرش را مقام رهبری تعیین می‌کند. این اقدام، یک اقدام بسیار زشت و نابجا بود. اولا این اقدام، ضد اسلامی است. اسلام و ائمه معصومین و حتی قرآن کریم به ما اجازه نداده است که حتی به دشمنان خود توهین و جسارت کنیم. آن‌ها که مسلمان و دوست ما هستند. ما وحدت و انسجام داریم. پس این یک اقدام ضد اسلامی و ضد انقلابی بوده است. چون مبانی انقلاب را می‌لرزاند. یکی از مبانی انقلاب، وحدت همه ملت بوده است. این {کار} وحدت را متزلزل می‌کند.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *