توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تفاهم نامه با پلیس

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تفاهم نامه با پلیس بیان کرد: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی ورود پلیس نیست بلکه ایجاد فضای مناسب در فضای اطراف مدرسه است.

توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره تفاهم نامه با پلیس

به گزارش خبرآنلاین،علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش،اظهار کرد: این تفاهم نامه به هیچ وجه به معنی ورود پلیس نیست بلکه ایجاد فضای مناسب در فضای اطراف مدرسه است. می‌توان یکی از طرح‌های موفق پلیس برای دانش آموزان را همیار پلیس نام برد.

برنا در خبری نوشت: وی ادامه داد: تفاهم نامه‌ای که منعقد شد، بیشتر از باب کاهش آسیب اجتماعی اطراف  مدرسه است چراکه مدرسه در خارج مدرسه هیچ فعالیتی ندارد.

وی گفت:اگر امروز ایران از امنیت و آرامش برخوردار است، مدیون خون شهدا و معلمان است؛ ما ۴ هزار معلم شهید و ۳۶ هزار دانش‌آموز شهید داریم.

وی با اشاره به انتخاب معلمان نمونه در کشور، گفت: ۵۹۳ هزار نفر از معلمان در فرآیند انتخاب معلم نمونه شرکت کردند و دو میلیون و ۲۰۷ هزار دانش‌آموز و معلم در این فرآیند مشارکت داشتند. در نهایت، ۲ هزار و ۴۴۰ معلم در سطح منطقه، ۱۳۸ معلم در سطح استان و ۱۵ معلم در سطح کشور به‌عنوان معلمان نمونه انتخاب شدند. این افراد، گلچینی از نظام تعلیم و تربیت کشور هستند که به صورت نمادین توسط دانش‌آموزان و معلمان انتخاب شده‌اند.

فرهادی با اشاره به وضعیت نیروی انسانی گفت: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با کمبود معلم مواجه بودیم، اما این مسئله از سال ۱۴۰۳ مدیریت شده است. امسال ۳۲ هزار دانشجومعلم از دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان جذب خواهند شد و پس از اتمام تحصیل، به عنوان معلم وارد مدارس می‌شوند. حدود ۲۰ هزار نیروی سرایدار و خدمتگزار جذب می‌شود و ناترازی نیرو را در بخش مدرسه بازی جبران خواهد شد

وی با اعلام برگزاری آزمون ماده ۲۸ برای جذب ۳۰ هزار نیروی آموزشی در تیرماه، افزود: امسال وزن آزمون کتبی در این آزمون بیشتر شده و هدف ما جذب بهترین معلمان است.

فرهادی از بهبود عملکرد تحصیلی دانش‌آموزان خبر داد و گفت: میانگین نمرات نهایی دانش‌آموزان در سال ۱۴۰۳ نسبت به سال گذشته حدود نیم نمره افزایش یافته است. هیچ استانی کاهش میانگین نداشته و استان یزد با یک نمره افزایش، بیشترین رشد را ثبت کرده است.

سخنگوی آموزش و پرورش درباره کنکور ۱۴۰۴ گفت: بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، از کنکور سال ۱۴۰۴ به بعد، نمرات پایه دوازدهم به‌صورت قطعی و با تأثیر ۶۰ درصدی در نتایج کنکور محاسبه خواهد شد. نمرات پایه یازدهم نیز تأثیر مثبت خواهند داشت.

فرهادی افزود: از کنکور سال ۱۴۰۵، ۶ درس از پایه یازدهم به‌صورت نهایی برگزار می‌شود و تأثیر آنها در نتایج کنکور ۱۷ درصد خواهد بود، در حالی‌که ۴۳ درصد دیگر مربوط به دروس نهایی پایه دوازدهم است؛ در مجموع، نمرات نهایی دو پایه ۶۰ درصد سهم کنکور را تشکیل می‌دهند.

فرهادی تأکید کرد: باید بپذیریم که  پرورش در نظام تعلیم و تربیت از آموزش ارزش کمتری ندارد بلکه دارای اهمیت بیشتری است، آموزش  در بستر سلامت جسمی، روانی و امنیتی تحقق پیدا می‌کند. برگزاری اردوهای سالم و برنامه‌های پرورشی از اهداف برنامه هفتم توسعه است.

وی افزود: معاونت پرورشی آسیب اجتماعی از دیگر بحث‌ها است که در این راستا کارگروه نماد تشکیل شده است و همچنین خط ۱۵۸۰ به دانش آموزان پاسخ می‌دهد و یکی از اقدامات افزایش مشاوران در مدارس و توانمندسازی مدیران و معاونان مدارس در این حوزه است.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *