مبتلایان به آرتروز، بویژه آرتروز مفصلی استئوآرتریت میتوانند با رعایت یک رژیم غذایی مناسب، التهاب و درد مفاصلشان را کاهشدهند.بعلاوه مصرف برخی از خوراکیها نیز میتواند باعث
افزایش التهاب و در نتیجه بدترشدن دردهای آرتروزی شود.
پونه شیرازی: اگر قرار به تنظیم یک برنامه غذایی باشد، مبتلایان به آرتروز بهتر است چه خوراکیها را بخورند ؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی در این باره با اشاره به اینکه آرتروز به تورم ، سفت شدن و دردناک شدن مفاصل اتلاق میشود،میگوید: سردسته خوراکیهایی که خاصیت ضد التهابی داشته و در کاهش دردهای آرتروزی موثر هستند، ماهیهای چرب و گردو هستند که حاوی امگاسه اند.
او ادامه میدهد: انواع توتها، کلم بروکلی،اسفناج،زنجببل و سیر در کاهش علایم آرتروز موثر هستند.
او تاکید میکند: البته مواد خوراکی اندکی در کاهش علایم آرتروز موثر هستند و فرد مبتلا باید تحت درمان اصلی این بیماری قرار بگیرد.
۴۷۴۷