فراموشی از اختلالات رایج حافظه در افراد پیر و جوان است و اغلب افراد با این تصور که مویز و عسل و کندر میتواند به عنوان موادی برای بهتر شدن و تقویت حافظه کارایی داشته باشند به مصرف روزانه آن ها اقدام میکنند. اما آیا این مواد برای همه افراد با هر مزاجی سودمند است و باعث بهبود حافظه می شوند؟
فاخره بهبهانی: دکتر سید مهدی میرغضنفری، پزشک متخصص فیزیولوژی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش در گفتوگو با خبرآنلاین میگوید: «از علل شایع فراموشی، افزایش سردی و تری یا سردی و خشکی است و اولین قدم، پرهیز و رعایت تدابیر مزاج مربوطه است. علت کم شدن حافظه معانی و فراموشی، معمولا رطوبت زیاد است. فردی که از غذاهای رطوبتی استفاده می کند، زیاد بیدار می ماند، دچار تشدد فکری است و از موبایل و بازی های کامپیوتری زیاد استفاده میکند نمیتواند صرفا با مصرف عسل و مویز حافظه بهتری پیدا کند.»