حسین سرشار نیز با انتشار یک آگهی در روزنامه اطلاعات ۱۷ بهمن ۱۳۵۸ انتشار نامش در کتاب فهرست ۸ هزار ساواکی را کذب توصیف کرده و همکاریاش را با ساواک تکذیب کرده بود.
به گزارش خبرآنلاین به نقل از اطلاعات آنلاین، در سال ۱۳۵۸ بسیاری از چهرههای فرهنگی و ورزشی با روشهای مختلف با اتهام همکاری با ساواک روبهرو میشدند. فریدون مشیری، شاعر معاصر و حسین سرشار خواننده اپرا و بازیگر سینما از کسانی بودند که به دو روش مختلف به آنها اتهام همکاری با ساواک زده شد. مشیری در بهمن ۱۳۵۸ با گفتوگویی کوتاه با روزنامه کیهان توضیح داده بود که روی دیوار خانهاش نوشتهاند: «مرگ بر فریدون مشیری ساواکی». حسین سرشار نیز با انتشار یک آگهی در روزنامه اطلاعات ۱۷ بهمن ۱۳۵۸ انتشار نامش در کتاب فهرست ۸ هزار ساواکی را کذب توصیف کرده و همکاریاش را با ساواک تکذیب کرده بود. هر دو خبر را بخوانید و عکسهایشان را در همان سالها تماشا کنید.
خجالت بکشید، ساواکیهای جدید!
«فریدون مشیری» شاعر توانا و نامدارمان که همه ما ایرانیان مدیون شعر نابش هستیم، تلفن کرده بود با بغض شکسته که: «آمدهاند و بر روی در خانهام نوشتهاند: “مرگ بر شاعر خائن”! و گرد آمدهاند گرداگرد خانهام و فریاد میکشند: “مرگ بر فریدون مشیری ساواکی”!
پشتم لرزید چراکه به ظاهر با ساواکیهای جدید روبهرو هستیم و برای اینان نیز مثل آن قدیمیها حیثیت و اعتبار و ناموس و جان مردم بیگناه پشیزی ارزش ندارد.
ماجرا از این قرار است که گویا در یکی از لیستهای قلابی، بنده خدایی به نام «فریدون مبشری» را ساواکی معرفی کردهاند، و با تغییر یک نقطه، ناگهان شاعر عزیز ملتی، شده است خائن! نقطه، ببخشید، نکته همینجاست. و این به اصطلاح «خائن»! کسی است که سالها نمیگذاشتند کتابهای شعرش را چاپ کند چون ساواک را خوش نمیآمد. خجالت بکشید ساواکیهای جدید! ف.ص