محققان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا، زبان الکترونیکی جدیدی مجهز به هوش مصنوعی توسعه دادهاند که میتواند در عرض چند دقیقه فساد و آلودگی مواد غذایی را شناسایی کند.
به گزارش خبرآنلاین، این فناوری نوین با ترکیب حسگرهای گرافنی و شبکههای عصبی مصنوعی، میتواند کیفیت و اصالت غذا را با دقت بالا تشخیص دهد و راهحلی موثر برای مبارزه با تقلبهای غذایی ارائه دهد.
به نقل از دیجیاتو، مقاله مرتبط با این دستاورد که در مجله Nature منتشر شده، نشان میدهد که زبان الکترونیکی بهطور مؤثر میتواند تفاوتهای جزئی میان مایعات مشابه را شناسایی کند. این سیستم مشابه به نحوه چشیدن انسان عمل میکند.