سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری استان قم با اشاره به این که قم به عنوان شهر ملی انگشتر معرفی شده است، گفت: انگشترهای دستساز استان قم در رتبه اول کشوری قرار دارند و ۱۲۶۰ کارگاه انگشترسازی در سطح این استان فعال هستند.
به گزارش خبرآنلاین، حجتالاسلام عباسعلی باباگلزاده در دیدار با حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری؛ نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی در دفتر این نماینده در قم، با بیان این که خداوند متعال این توفیق را حاصل کرد تا در شهر کریمه اهل بیت(ع) خدمتگزار مردم باشیم، گفت: طوری خدمت کنیم که قلب رهبر معظم انقلاب را شاد و با خدمت درست امیدآفرینی در جامعه ایجاد کنیم.
بنابر گزارش تسنیم، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری استان قم افزود: در این اداره تلاش میکنیم که از کارشناسی و نیروهای متخصص و باسابقه در حوزه میراث بهره ببریم و بهترین خدمات را به زائران کریمه اهل بیت(ع) ارائه کنیم.
وی با اشاره به زیارتی بودن قم به واسطه وجود حرم مطهر پربرکت حضرت فاطمه معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران تصریح کرد: یکی دیگر از قطبهای گردشگری زیارتی در شهر مقدس قم، حرم مطهر امامزاده موسی مبرقع(ع) است که تاکنون معرفی این بارگاه مقدس مورد غفلت قرار گرفته است.
حجتالاسلام باباگلزاده بیان کرد: نگاه ما در قم با توجه به ویژگیهای این استان، توسعه گردشگری مذهبی و فرهنگی است و تلاش خواهیم کرد، در حوزه گردشگری با کمک حوزه علمیه و دفتر تبلیغات اسلامی، یک پیوست فرهنگی داشته باشیم.
وی خاطرنشان کرد: به طور حتم در این راستا از راهنماییهای نمایندگان استان قم بهره میبریم.
راهنمایان گردشگری قم به ۱۰ زبان بینالمللی تسلط دارند
حجتالاسلام باباگلزاده همچنین با بیان این که در حوزه گردشگری ۶۳ طرح با اعتباری بیش از ۱۲ همت با اشتغالزایی ۳۲۰۰ نفر در استان قم در حال ساخت است، گفت: از این تعداد ۲۹ طرح در زمینه اقامتی است و از این تعداد طرح اقامتی نیز سه هتل پنجستاره در دست احداث است.
وی بیان کرد: حدود ۲۰۰ راهنمای گردشگری در استان قم داریم که این راهنمایان گردشگری به ۱۰ زبان بینالمللی تسلط دارند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری استان قم اضافه کرد: در محور گردشگری شهرستان کهک نیز پنج طرح گردشگری در حال ساخت است.
قم نیازمند یک ناحیه صنفی صنایعدستی در حوزه انگشترسازی است
حجتالاسلام باباگلزاده گفت: با توجه به اقلیم مذهبی و فرهنگی قم، بیش از ۸۰ درصد رشتههای صنایع دستی قم، زمینه فرهنگیمذهبی دارند.
وی با اشاره به این که قم به عنوان شهر ملی انگشتر معرفی شده است، افزود: انگشترهای دستساز استان قم در رتبه اول کشوری قرار دارند و ۱۲۶۰ کارگاه انگشترسازی در سطح این استان فعال هستند.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری استان قم تصریح کرد: قم به عنوان شهر ملی انگشتر نیازمند داشتن یک ناحیه صنفی صنایعدستی در حوزه انگشترسازی است که پیگیریهایی نیز در این زمینه انجام شده است؛ اما نیازمند حمایت بیشتر مسئولان در تحقق این امر هستیم.
وی با اشاره به آمادگی شرکت شهرکهای صنعتی قم در این زمینه گفت: زمان آقای شاهچراغی، استاندار وقت قم، ایجاد شهرک عقیق آغاز شده بود که انشاءالله بتوانیم آن را ادامه دهیم.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری استان قم ادامه داد: همچنین ۲ هزار کارگاه منبتکاری چوب در سطح استان داریم که تولیدات آنها در سایر استانهای کشور مانند تهران به فروش میرسند.