مدیرکل دامپزشکی هرمزگان در تبیین نقش ملی هرمزگان گفت: ۸۰ درصد از مکملهای خوراک دام کشور از طریق گلوگاه های هرمزگان وارد میشود.
به گزارش خبرآنلاین، مصطفی فخرآبادیپور، مدیرکل دامپزشکی هرمزگان گفت: استان هرمزگان به دلیل دارا بودن بیش از یکهزار و ۵۰۰ کیلومتر مرز ساحلی و همچنین قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی حساس، نقش بسیار مهمی در تأمین سلامت فرآوردههای پروتئینی و حفظ امنیت غذایی کشور ایفا میکند.
فخرآبادیپور تاکید کرد: در دمای بالای ۵۳ درجه سانتیگراد، کارکنان دامپزشکی این استان با ایثار و تلاش شبانهروزی در شرایط سخت، برای حفظ سلامت مردم و نظارت بر محصولات دامی فعالیت میکنند.
وی خاطرنشان کرد: دامپزشکی استان هرمزگان بهعنوان مرزبان سلامت، از ورود و خروج فرآوردههای دامی غیربهداشتی جلوگیری کرده و با استقرار نظارت دقیق، زنجیره سرمایش و نگهداری محصولات را تحت کنترل دارد؛ بهعنوان مثال، در سالجاری، محمولهای از فرآوردههای دامی غیراستاندارد شناسایی و از عرضه آن جلوگیری شد، این اقدام، نقش مهمی در حفظ سلامت مردم و جلوگیری از آسیبهای بهداشتی ایفا کرد.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان تاکید کرد: با توجه به اینکه ۸۰ درصد از مکملهای خوراک دام کشور از طریق گلوگاههای استان هرمزگان وارد میشود، نقش ملی این استان در حفظ امنیت غذایی و بهداشت عمومی برجسته است؛ دامپزشکی استان همچنین با آزمایشات دقیق و بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته، توانسته است بر فرآیند تولید، توزیع و صادرات محصولات پروتئینی نظارت کامل داشته باشد.
این مقام مسئول تصریح کرد: این فعالیتها در سایه هماهنگی و همکاری با سایر سازمانهای ذیربط، از جمله سازمان مدیریت و برنامهریزی و سازمان دامپزشکی کشور، انجام میشود؛ اگرچه هنوز چالشهایی مانند کمبود نیروی انسانی و حمایتهای لازم برای استقرار ناظران بهداشتی وجود دارد، تلاش مستمر کارکنان دامپزشکی استان هرمزگان موجب شده است که این استان به عنوان الگویی در سطح ملی مطرح شود.
وی تصریح کرد: یکی از اولویتهای اصلی دامپزشکی استان هرمزگان، پیگیری نظارتهای شهری و تأمین سلامت فرآوردههای دامی با هدف حفظ امنیت غذایی و بهداشت عمومی است؛ ناظران بهداشتی و شرعی که در این حوزه مستقر هستند، با برنامهریزیهای دقیق و هماهنگی مستمر تلاش میکنند که فرآوردههای دامی به صورت کاملاً بهداشتی و شرعی به دست مصرفکنندگان برسد.