سبزیجات برگدار

سبزیجات برگدار مانند اسفناج، شنبلیله و کلم پیچ سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. این سبزیجات سرشار از فولات، سیستم عصبی و سلامت قلب را تقویت می کنند و خطر سکته را کاهش می‌دهند. وجود ویتامین B بیشتر عاملی مهم در پیشگیری از سکته است. محتوای پتاسیم نیز به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. این آخری یک عامل مهم در پشیگیری از انواع سکته‌ها است."/>

۵ غذا برای پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی

گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی در سال ۲۰۱۷ نشانگر آن است که ۴۶ درصد علت مرگ در ایران بیماری‌های قلبی بوده و این ۴۶ درصد بعد از ۷ سال و به خصوص بعد ازبروز پاندمی کرونا قطعا افزایش یافته است. همین دلیل مهم و نگران کننده آگاه‌سازی جامعه از عواملی که باعث بروز بیماری‌های قلبی می‌شود را ضروری کرده است.

۵ غذا برای پیشگیری از سکته‌های قلبی و مغزی

به گزارش خبرآنلاین،بر اساس گزارش «مرکز آمار بیماری‌های قلبی و سکته‌های مغزی انجمن قلب آمریکا» فقط در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۹ میلیون انسان بر اثر بیماری‌های قلبی عروقی در سراسر دنیا ، جان خود را از دست داده‌اند که حدود ۱۸.۷ درصد نسبت به سال ۲۰۱۰ افزایش داشته است.

سلامت نیوز در خبری نوشت: هر ساله تعداد قابل توجهی از افراد در اثر سکته قلبی از دست می‌روند که این مساله اهمیت شناسایی و درمان به موقع این بیماری را نشان می‌دهد. سابقه خانوادگی می‌تواند آسیب پذیری فرد در برابر سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش دهد، اما تغییرات اساسی در سبک زندگی و رژیم غذایی می‌تواند به طور قابل توجهی این خطر را کاهش دهد. یک رژیم غذایی متعادل و مغذی می تواند نقشی اساسی در پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با قلب داشته باشد. در این مطلب به ۵ ماده غذایی اشاره کرده‌‍ایم که می‌توانند در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و انواع سکته موثر باشند.

سبزیجات برگدار

سبزیجات برگدار مانند اسفناج، شنبلیله و کلم پیچ سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند. این سبزیجات سرشار از فولات، سیستم عصبی و سلامت قلب را تقویت می کنند و خطر سکته را کاهش می‌دهند. وجود ویتامین B بیشتر عاملی مهم در پیشگیری از سکته است. محتوای پتاسیم نیز به تنظیم فشار خون کمک می‌کند. این آخری یک عامل مهم در پشیگیری از انواع سکته‌ها است.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *