بیستم جمادیالثانی، مصادف با سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) بانوی دو عالم و روز بزرگداشت مقام والای زن و مادر است. حضرت زهرا(س) جایگاه بسیار رفیعی در دین اسلام دارد. ایشان تنها مسلمانی است که پدر بزرگوارشان پیامبر اکرم(ص)، همسرشان یکی از امامان معصوم و خود نیز از معصومین بودند.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، گروه اجتماعی روزنامه ایران به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا(س) به ابعاد شخصیتی بانوی نمونه اسلام میپردازد، بانویی که در دامان حضرت خدیجه(س) اولین بانوی مسلمان و همسر پیامبر اکرم(ص) و در کانون اولین خانواده اسلامی با نغمههای آسمانی متولد شد. روز ۲۰ جمادیالثانی علاوه بر میلاد حضرت زهرا(س)، به اراده خداوند با ولادت یکی از سلالهها و فرزندان آن حضرت، یعنی حضرت امام خمینی(ره) نیز مصادف شده است که در سال ۱۲۸۱ هجری شمسی و ۱۳۲۰ هجری قمری به وقوع پیوست و این تقارن مبارک هم، نشان میدهد، همانطور که خداوند وعده داده بود، نسل کوثر در تاریخ گسترش یافته است.
یادداشت۱
«چرا فاطمه؟ چرا زن؟!»
محسن اسماعیلی
استاد دانشگاه تهران
– آخرین پیامبر در انجام رسالت خود سنگتمام گذاشته بود؛ تا جایی که خود خدا هم از او دلجویی کرد و گفت: «ما قرآن را بهسوی تو نفرستادیم تا خود را [برای تبلیغ آن] تا این اندازه به زحمت طاقتفرسا اندازی.» (سوره طه، آیه ۲) و فرمود: «بیم آن است که چون آنان مؤمن نمیشوند، جانت را [از شدت اندوه و حسرت] از دست بدهی!» (سوره شعراء، آیه ۳).