چای، نوشیدنی محبوب ایرانیها، در ماه رمضان هم جایگاه ویژهای دارد. اما آیا مصرف آن تشنگی را تشدید میکند یا روزهداری را آسانتر میسازد؟ علیرضا یارقلی، متخصص طب ایرانی، پاسخ میدهد.
به گزارش کاویان گلد، ماه رمضان که از راه میرسد، عادات غذایی تغییر میکند و سبک زندگی روزهداران بهگونهای متفاوت از روزهای عادی رقم میخورد. ساعات طولانی روزهداری، مصرف کمتر مایعات و تغییر زمان صرف غذا، همه و همه بدن را در شرایط جدیدی قرار میدهند که نیازمند مراقبت و رعایت اصول تغذیهای صحیح است. در این میان، چای همچنان یکی از محبوبترین نوشیدنیهایی است که در وعدههای افطار و سحر جایگاه ثابتی دارد. برای بسیاری، نوشیدن یک استکان چای بعد از افطار، حکم آرامش بعد از ساعات روزهداری را دارد و برخی دیگر نمیتوانند از عادت نوشیدن چای در سحر چشمپوشی کنند.
بنابر گزارش ایرنا، اما آیا چای واقعاً بهترین انتخاب برای این ایام است؟ آیا مصرف آن در ساعات روزهداری، بدن را دچار کمآبی نمیکند؟ و آیا جایگزین سالمتری برای آن وجود دارد؟ برای پاسخ به این پرسشها، با علیرضا یارقلی، دکترای تخصصی طب ایرانی، گفتوگو کردیم. او توضیح میدهد که چگونه نوشیدن چای، بهویژه در وعده سحر، میتواند تأثیرات غیرمنتظرهای بر بدن داشته باشد و چه گزینههایی میتوانند جایگزین بهتری برای آن باشند.