وقتی برای غذا پختن عجله دارید؛ اولین غذایی که به ذهنتان میرسد چیست؟ این غذا چقدر خاصیت دارد؟ در این مقاله کمک میکنیم تا خرید ماهی، به عنوان یکی از انتخابهای اول شما برای پخت غذای سریع قرار بگیرد.
سوپر فود، جایگزین فست فود!
فرض کنید که فقط ۲ ساعت از روز باقی مانده، همه وسایلتان در کارتنهای اسبابکشی هستند، ماشینتان استارت نمیخورد، دلتان ضعف میرود و به زودی یک فرد گرسنه دیگر هم به خانه اضافه میشود که نباید برای چندمین روز متوالی فست فود بخورد.
این میتواند شروع یک کابوس باشد اگر ادامه مطلب را نخوانید!
حتما موقعیتهای مشابه برای شما هم پیش آمده که نهایتا انتخابتان برای غذای سریع همان فست فودهای مرسوم ناسالم بوده است. اما کافی است در لحظهی تصمیم به یاد بیاورید که همهی راهها به سفارش از این رستورانها ختم نمی شود. راه حل من همیشه پخت غذای سریع با ماهی است. در این مطلب معرفی ۳ ماهی مناسب طبخ سریع را همراه با ۳ دستور پخت زیر ۳۰ دقیقه با شما به اشتراک می گذاریم.
کدام ماهی مناسب غذای فوری است و چرا؟
ماهی سی بس (بدون تیغ و بدون بو)
ماهی سی بس یا باراموندی، محبوب ترین و خوشمزه ترین ماهی استرالیایی است که با بالاترین سطح استاندارد جهانی در مزرعه دریایی ایناس در خلیج فارس تولید میشود. سی بس، جزء کمبوترین ماهیهای بازار محسوب میشود.
چرا سی بس انتخاب مناسبی برای طبخ سریع است؟
فیلههای با ضخامت مناسب و ۱۰۰% بدون تیغ دارد که زمان پخت را به شدت کاهش میدهد.
امکان سفارش آنلاین سی بس، بصورت مستقیم از تولید کننده ایناس و با ارسال رایگان در کاهش زمان به شما کمک میکند.
نکته: ماهی سی بس دور ریز زیادی ندارد و بسته بندی فیله ۷۵۰ گرمی آن، یک وعدهی ۳ نفرهی اقتصادی است.
ماهی شیر (جنوبیِ زود پخت)
ماهی پرطرفداری که فقط یک ایراد دارد؛ گوشتش زود سفت می شود. ماهی شیر به ۲ دلیل انتخاب خوبی برای طبخ غذای سریع است اما سعی کنید حرارت طولانی مدت به آن ندهید.
کم تیغ است
گوشت زود پخت و لطیفی دارد
نکته: ماهی شیر غیر از قلیه ماهی برای انواع دستور پختها مناسب است.
ماهی راشگو (آهوی خلیج)
راشگو یا راژگو ماهی زیبایی که به آهوی خلیج فارس مشهور است، پتاسیم قابل توجهی دارد و با آنکه کمی درشت است اما:
پاک کردنش خیلی آسان است.
برای انواع روش های پخت مناسب است حتی قلیه ماهی.
پس ماهی سی بس، ماهی شیر و ماهی راشگو را به خاطر بسپارید و با ۳ دستور پخت سریع ما را دنبال کنید.
۳ غذای سریع با ماهی در کمتر از ۳۰ دقیقه
نام دستور
امتیاز سرعت پخت
امتیاز سلامت
ویژگیهای طبخ
ماهی پیشنهادی
ماهی بخارپز
۱۵دقیقه ۵
۵
رژیمی و بدون روغن
سی بس
ماهی کامل در مایکروویو
۲۵دقیقه ۳
۵
رژیمی و بدون روغن
راشگو
ماهی تنوری
۲۰دقیقه ۴
۴
مدت زمان کوتاه پخت
شیر
یک آشپزی کوتاه بعد از یک روز طولانی حق شماست! از جدول زیر یک دستور پخت سریع را انتخاب کنید و دست به کار شوید. +۵۰ دستور پخت دیگر هم در مجله آشپزی ایناس منتظر شماست.
۱- ماهی بخارپز (۱۵ دقیقه)
مزایای این روش طبخ:
حفظ ارزش غذایی و بخصوص امگا۳
رژیمی و بدون روغن
سی بس خلیج فارس، مناسب برای بخارپز
پیشنهاد ویژه: برای این دستور پخت پیشنهاد میکنیم از ماهی سی بس ۱۰۰% بدون تیغ استفاده کنید و از نتیجه لذت ببرید. برای خرید سریع و بی واسطه از بزرگترین تولید کننده سیبس از طریق وبسایت ایناس www.inaslife.com اقدام کنید مراحل پخت، به ترتیب زیر است:
فیلههای ماهی را به قطعههایی به اندازه نصف کف دست برش دهید و آن را با لیمو و نمک مزهدار کنید.
سیب زمینی، سیر، جعفری، فلفل تند، نمک و آب لیمو را در آب جوش، در ماهیتابه بپزید.
فیلههای مزهدار شده ماهی را همراه با کمی کرفس و پیاز به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید.
در ماهیتابه را به مدت ۱۰ دقیقه کاملا ببندید و سپس، ماهی بخارپز شما آماده است.
نکته آشپزی: مراقب باشید ماهی در آب نجوشد.
۲- ماهی کامل در مایکروویو (۲۵ دقیقه)
مزایای این روش طبخ:
حفظ امگا ۳
رژیمی و بدون استفاده از روغن
برای این دستور ماهی راشگو را به شما پیشنهاد می دهیم. کافیست چهار مرحله زیر را دنبال کنید:
شکم ماهی را باز کرده و داخل آن را تمیز کنید. از هر طرف فیلههای ماهی را ۳ برش بزنید تا از ترکیدن پوست هنگام پخت جلوگیری شود.
داخل هر برش چند لایه لیموی برش داده شده قرار دهید. برگهای آویشن را همراه با فلفل قرمز روی ماهی بپاشید
فیلهها را در یک ظرف کم عمق بگذارید تا وقتی روغن زیتون را به آن اضافه میکنید ماهی را در بر بگیرد. روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و چند سوراخ هم برای رد و بدل شدن هوا در آن ایجاد کنید.
ماهی را به مدت ۵ـ۶ دقیقه روی حرارت متوسط رو به بالا (۷۵۰ وات) بپزید.
۳- ماهی تنوری (۲۰ دقیقه)
مزایای این روش طبخ:
مدت زمان کوتاه پخت
امکان سرو با انواع کناربشقابیها
پیشنهاد میکنیم این دستور را با ماهی شیر امتحان کنید.برای پختن ماهی تنوری، کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.
روی پوست ماهی با نوک چاقو شکافهای عرضی ایجاد کنید.
با مخلوط کردن ماست، روغن، آب لیمو، سیر، زنجبیل، فلفل قرمز و پودر تنوری سس درست کنید و تمام قسمتهای ماهی را به این سس آغشته کنید.
ماهی را به مدت ۵ دقیقه در طبقه بالای فر قرار دهید.
زمانی که پوست ماهی کمی سیاه شد ماهی تنوری شما آماده است.
از تصمیم تا خرید ماهی؛ فقط یک دقیقه
از تولید کننده و بدون واسطه بخرید: در صورتی که تولید کنندگانی را می شناسید که محصول خود را از طریق وبسایت رسمی خودشان توزیع می کنند، شک نکنید و دست به کار شوید و اگر نمی شناسید ما خرید آنلاین ماهی از بزرگترین تولید کننده ماهی در ایران را به شما توصیه می کنیم.
ارسال سریع و رایگان حق شماست: ارسال سریع ماهی به شما کمک میکند در پی یک تصمیم سریع برای آشپزی، مواد اولیه خود را به موقع تحویل بگیرید و در کمترین زمان میز غذای خود را بچینید.
یک زنجیره ی سرد تمام عیار: ماهی سی بس به هیچ عنوان در هیچ یک از مراحل صید تا زمانی که به دست شما میرسد در دمای نامناسب قرار نمیگیرد. یخ پوشانی سریع پس از صید، ارسال مستقیم از روی عرشه شناور به مراکز بسته بندی و انجماد توسط تونل انجماد سریع (IQF) سلامت محصول را تا سر میز شما تضمین میکند.
بزرگترین تولید کننده سیبس در خلیج فارس
شاید برای دوستداران محیط زیست و آنانکه نگران ذخایر ارزشمند دریایی و گونه های زیبای خلیج فارس هستند این خبر خوبی باشد:
ماهی سیبس، یک ماهی جدید و محصول آبزیپروری به روشی جدید در ایران است. تولید ماهی در مزارع دریایی به روش Fish Farming به حفظ تنوع زیستی در دریا کمک می کند. دغدغه تولید محصول پروتئینی در سطح استاندارد جهانی فقط به کیفیت محصول خلاصه نمی شود. حفاظت از جهانی که در آن زندگی می کنیم از مهمترین مسئولیتهای ماست.