به گزارش خبرآنلاین، مطالعات روی ۵۶۳ فرد مبتلا به ام اس، از وجود ارتباط میان رژیم غذایی و وضعیت ذهنی می‌گوید و نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی سرشار از سبزیجات، میوه، ماهی مانند «رژیم مدیترانه‌ای» خطر ابتلا به مشکلات شناختی را تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهند. رژیم غذایی مدیترانه‌ای شامل سبزیجات، میوه، ماهی و چربی‌های سالم است و به جلوگیری از آسیب به مهارت‌های فکری (حافظه، تمرکز، توانایی یادگیری و تصمیم‌گیری) در مبتلایان به ام اس کمک می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای مزایای بسیاری برای سلامتی دارند؛ از جمله محافظت در برابر بیماری‌های قلبی، چاقی، سرطان، دیابت، آلزایمر و بهبود سلامت روان. در مطالعه اخیر نیز ارتباط مثبت و معناداری بین سطح همسویی رژیم غذایی با الگوی مدیترانه‌ای و عملکرد شناختی بهتر در افراد مبتلا به ام اس مشاهده می‌شود.

به احتمال زیاد، این مزیت ناشی از ساختار شیمیایی خود غذاها و اثرات آنها بر ترکیب و عملکرد میکروبیوتای روده و باکتری‌هایی باشد که در روده وجود دارند. هم‌چنین ممکن است به واسطه متابولیت‌های تولیدشده در فرآیند هضم این غذاها، اثراتی از جمله توانایی محافظت از مغز در برابر زوال فیزیکی و شناختی ناشی از ام اس پدید آمده باشد.

منبع: upi"/>

یک رژیم غذایی مفید برای بیماران ام‌اس

تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی سرشار از سبزیجات، میوه، ماهی و چربی‌های سالم خطر ابتلا به ضعف حافظه، اختلال در تمرکز و یادگیری را در بیماران مبتلا به ام اس (MS) کاهش می‌دهند.

یک رژیم غذایی مفید برای بیماران ام‌اس

به گزارش خبرآنلاین، مطالعات روی ۵۶۳ فرد مبتلا به ام اس، از وجود ارتباط میان رژیم غذایی و وضعیت ذهنی می‌گوید و نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی سرشار از سبزیجات، میوه، ماهی مانند «رژیم مدیترانه‌ای» خطر ابتلا به مشکلات شناختی را تا ۲۰ درصد کاهش می‌دهند. رژیم غذایی مدیترانه‌ای شامل سبزیجات، میوه، ماهی و چربی‌های سالم است و به جلوگیری از آسیب به مهارت‌های فکری (حافظه، تمرکز، توانایی یادگیری و تصمیم‌گیری) در مبتلایان به ام اس کمک می‌کند.

تحقیقات قبلی نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای مزایای بسیاری برای سلامتی دارند؛ از جمله محافظت در برابر بیماری‌های قلبی، چاقی، سرطان، دیابت، آلزایمر و بهبود سلامت روان. در مطالعه اخیر نیز ارتباط مثبت و معناداری بین سطح همسویی رژیم غذایی با الگوی مدیترانه‌ای و عملکرد شناختی بهتر در افراد مبتلا به ام اس مشاهده می‌شود.

به احتمال زیاد، این مزیت ناشی از ساختار شیمیایی خود غذاها و اثرات آنها بر ترکیب و عملکرد میکروبیوتای روده و باکتری‌هایی باشد که در روده وجود دارند. هم‌چنین ممکن است به واسطه متابولیت‌های تولیدشده در فرآیند هضم این غذاها، اثراتی از جمله توانایی محافظت از مغز در برابر زوال فیزیکی و شناختی ناشی از ام اس پدید آمده باشد.

منبع: upi

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *