تخم کدو یک ماده غذایی موثر در کاهش قند خون است.
به گزارش خبرآنلاین از همشهری، تخمه کدو منبع عالی منیزیم است، ماده معدنی که نقش مهمی در تنظیم سطح قند خون دارد.
تحقیقات نشان داده که مصرف بیشتر منیزیم با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است و میتواند حساسیت به انسولین را بهبود بخشد. تخمه کدو همچنین حاوی روی بالایی است که میتواند باعث حفظ سطح قند خون طبیعی و بهبود سیستم ایمنی شود.
محتوای چربی سالم آن، از جمله چربیهای اشباع نشده، به تنظیم سطح قند خون کمک میکند. میتوانید دانههای کدو تنبل برشته شده را به عنوان میان وعده میل کنید یا روی سالاد، سوپ یا بلغور جو دوسر بپاشید.