چندی پیش، بین رضا رشیدپور و برخی از کاربران توئیتر، بحث سنگینی در گرفت.
به گزارش کاویان گلد سایت رسانه نگاران نوشت: موضوع هم مربوط به حضور دختر او در کنسرت یکی از خوانندگان ایرانی خارج کشور و حواشی آن بوده. اما در این بین، یکی از دلایل حمله این کاربران به رشیدپور، این بود که او در یکی از برنامههای گفتگومحور اینترنتی به نام دید در شب، از خانم الهام چرخنده دعوت کرده و به قول آنها، اشک وی را در آورده بود. خانم الهام چرخنده که حجاب چادر را برای خودش انتخاب کرده است، قبلا مدلهایی از اجرا و … را داشته که حالا رشیدپور در این مصاحبه، کلیپی از آنها را پخش کرده و این باعث ناراحتی او شده بود. حالا این کاربران معتقدند که رشیدپور، تاوان آن کار غیراخلاقیاش را دارد پس میدهد. اما نکته مورد نظر در اینجا چیست؟
♦♦♦
متأسفانه بخش بزرگی از فعالان شبکههای مجازی ما، بدیهیات و کلیات رسانه و روزنامهنگاری را نمیشناسند و همین باعث میشود تا اظهارنظرهایی داشته باشند که در نوع خودش، مایه شگفتی است. اما چه اظهارنظرهایی؟ ما ژانری به نام گفتگو و مصاحبه در رسانه داریم که این فرم، به انواع مختلف تقسیم میشود. یک نوع آن مصاحبههای چالشی است، یک نوع مصاحبههای همدلانه و یک نوع مصاحبههای اطلاعرسان صرف و … . در واقع به نسبت شخصیتی که مصاحبهکننده دارد و نوع برنامه و نیز وضعیت دعوتشونده، انتخاب میشود که چه مدلی از مصاحبه دنبال شود.
♦♦♦
ما میدانیم که رضا رشیدپور از همان ابتدایی که در صداوسیما بوده، دنبال مصاحبههای چالشی و بحث برانگیز بوده است. ظاهرا با شخصیت او هم چنین مصاحبههایی سازگارتر بوده و هست. ذات چنین کاری نه جای نکوهش دارد و نه جای اما و اگر. قرار نیست همه مصاحبههای صورت گرفته همدلانه و معمولی باشد، بخشی هم باید این مدلی پیش برود. قطعا الهام چرخنده در آن برنامه به عنوان دعوتشونده و مصاحبهشونده، در جریان بوده که رشیدپور چگونه مصاحبهگری است، برنامه «دید در شب» چگونه برنامهای است و بستر فضای مجازی به عنوان بستری که قرار است این مصاحبه در آن پخش شود، چه پیشنیازهایی دارد. پس طبیعی است که احتمال چنین وقایعی را میداد.