با این حال، آغاز تروریسم مدرن و سازمانیافته در ایران را باید با ورود او به عرصه سیاست و مبارزه دانست؛ فردی که با تکیه بر تجربیات سیاسی و تشکیلاتی خود، روشهای نوین ترور و بمبگذاری را در ایران پایهگذاری کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از عصرایران، در ۱۳ اردیبهشت ۱۲۹۶ کریم دواتگر یکی از اعضای کمیته مجازات که با اقدامات خود رعب و وحشت بر دل مقامات بلندپایه سیاسی دوران قاجار افکنده بودند به خاطر اختلافات داخلی در یک تصیفهحساب درونگروهی به دست یکی از اعضای این کمیته به قتل رسید. او ضارب آیتالله شیخ فضلالله نوری و همچنین از مجریان طرح ترور میرزا اسماعیلخان قصری رئیس انبار غله وزارت مالیه دوره قاجار بود. به همین مناسبت به بررسی این پدیده در تاریخ معاصر ایران پرداختیم.
تروریسم واژهای که امروزه لرزه بر اندام جهان انداخته، دیگر صرفا به نزاعهای درونحاکمیتی و رقابتهای سیاسی محدود نمیشود. این پدیده شوم، اکنون به تهدیدی جهانی بدل شده است؛ تهدیدی که امنیت فردی و جمعی را در هر نقطهای از دنیا به چالش میکشد. دیگر مسافران هواپیما و قطار، احساس امنیت کامل ندارند و هر اتومبیل پارکشدهای میتواند به ابزاری مرگبار تبدیل شود.