اکبر صحرایی نویسنده با انتقاد از پرشمار شدن حجم انتشار کتابهای فاقد سبک در حوزه رمان گفت: برخی ناشران برای فرار از بدیهیاتی که حق نویسنده است، باند نویسندگی راه انداخته و با نویسندگان نوقلم که پیگیر حق و حقوق خود نیستند، فعالیت را ادامه میدهند.
به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، چندی پیش مسعود کوثری دبیر علمی هفدهمین جایزه ادبی جلال در گفتوگو با تسنیم، از غیرعادی بودن کمیت رمان در ایران سخن گفت، اشاره کوثری به حجم زیاد کتابهای منتشر شده در حوزه رمان و کیفیت پایین اغلب این آثار بود، موضوعی که به کرات نویسندگان و کارشناسان حوزه ادبیات داستانی به آن اشاره کردهاند. حتی در دورههای مختلف جایزه جلال هیات داوران نیز به این وضعیت انتقاد کرده و خواستار تدبیری برای برون رفت از آن شدهاند، موضعی که تا به امروز نتسجهای نداشته است.
بنابر روایت تسنیم، اکبر صحرایی نویسندهای که اغلب او را با داستانهای طنزش برای نوجوانان میشناسند و داوری دورههای مختلف جوایز ادبی در ایران را بر عهده داشته است، از جمله نویسندگانی است که در چند سال اخیر بارها نسبت به وضعیت ایجاد شده هشدار داده است، صحرایی از اصطلاخ کارخانه نویسندگی برای وضعیت موجود استفاده کرده است.