سکینه سادات پاد وکیل دادگستری و دستیار سابق رئیس جمهور در یادداشتی نوشت: وقت آن رسیده است که نگاه تازهای به اصل بیست و ششم، به عنوان حق مشترک جمعی و فردی ملت شریف ایران، با تفسیر موسع و با نگاه به اقتضائات زمانه، شود.
سکینه سادات پاد وکیل دادگستری و دستیار سابق رئیس جمهور در بخشی از یادداشتی که در کاویان گلد منتشر شده، درمورد تشکیل تشکل حزبی زنانه، نوشت:
در مدت کوتاه و سخت حضورم در ساختار دولتی، ناظر به مأموریت خاص خود، با زنان فرهیختهای که با ایمان و اراده حزب تشکیل داده بودند و به مشکلات شکلی و قابل حل (اما لاینحل) برخورد کرده بودند، جلسات متعددی داشتم. آنچه در بضاعت کم و ناقصم بود، صادقانه خرج کردم و با وزارت کشور مکاتبه کردم.
معتقدم یک شیوه درست و مبنایی برای بهرهمندی از توان منحصر به فرد زنان سرزمینم، توجه ویژه به تشکلها و احزاب زنانه و تسهیلگری برای آنان است؛ زیرا اگر این محقق شود، استعدادهای واقعی و درخشان برای بهبود کیفیت حکمرانی از جامعه شایسته زنان فرهیخته معرفی میشوند و چهرههای تکراری و مالک انقلاب و سیاستپنداری و خودخوبپنداری به اتکای مردان سیاسی، صرفاً پرچمدار نیستند، زیرا توانایی نمایندگی همه زنان ایرانی را ندارند و بعضی از آنها که از دل تشکلهای سیاسی مردانه تحمیل میشوند، مردواره شده و فقط جنسیت آنها زن است. لذا مسائل زنان لاینحل میماند. لذا به وزارت کشور پیشنهاد میکنم با کمک اندیشمندان، نگاه تحولی به تشکلهای زنانه را آغاز کنند؛ یقیناً تأثیر تاریخی را رقم میزنید.
وقت آن رسیده است که نگاه تازهای به اصل بیست و ششم، به عنوان حق مشترک جمعی و فردی ملت شریف ایران، با تفسیر موسع و با نگاه به اقتضائات زمانه، شود و برای ترمیم و سالاری شایستگان بر مردم فرزانه ایران، اهتمام جدی به اعمال رویکرد تشکلگرایی شهید بهشتی داشت.