وزارت خارجه و دفاع آلمان از شبکه ایکس خداحافظی می‌کنند/ دخالت‌های ماسک دردسرساز شد

وزارتخانه‌های خارجه و دفاع آلمان روز چهارشنبه اعلام کردند که به شدت از روندهای اخیر در شبکه اجتماعی ایکس یا همان توییتر سابق ناراضی هستند و دیگر به فعالیت خود در این پلتفرم متعلق به ایلان ماسک قرار ادامه نمی‌دهند.

وزارت خارجه و دفاع آلمان از شبکه ایکس خداحافظی می‌کنند/ دخالت‌های ماسک دردسرساز شد

به گزارش خبرآنلاین به نقل از یورونیوز، ایلان ماسک به دخالت در سیاست‌های اروپا متهم شده است. از جمله اقدامات اخیر او می‌توان به درخواست برای برکناری کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر بریتانیا، توهین به اولاف شولتس، صدراعظم آلمان، با خطاب کردن او به‌عنوان «احمقی نالایق»، و همچنین حمایت از حزب راست‌گرای افراطی «آلترناتیو برای آلمان» اشاره کرد.

ماسک، که ثروتمندترین فرد جهان است، در پست‌های خود از موضوعاتی مانند مهاجرت انتقاد کرده و آن‌ها را تهدیدی برای آینده کشورهای اروپایی دانسته است.

با این حال، هیچ‌یک از دو وزارتخانه آلمانی به‌طور مستقیم به این اظهارات ماسک یا فعالیت‌های اخیر او اشاره نکردند، از جمله مصاحبه زنده‌ای که با آلیس وایدل، رهبر حزب آلترناتیو برای آلمان، در شبکه ایکس انجام داد.

یک سخنگوی وزارت دفاع آلمان در یک نشست خبری در رابطه با سیاست‌های جدید دولت برلین گفت: «ما از روندهای اخیر این پلتفرم ناراضی هستیم. اگرچه ممکن است همچنان به شایعات و اطلاعات نادرست در ایکس واکنش نشان دهیم، اما از این به بعد از پیام‌رسان واتس‌اپ (متعلق به متا) برای ارتباطات اجتماعی خود استفاده خواهیم کرد.»

سخنگوی وزارت خارجه آلمان نیز اعلام کرد که این وزارتخانه به‌طور مداوم فعالیت پلتفرم‌های مختلف و بحث‌های پیرامون آن‌ها را بررسی می‌کند. او گفت که به همین دلیل، تصمیم گرفته‌اند حضور خود را در پلتفرم نوظهور بلو اسکای BlueSky تقویت کنند.

از زمانی که ایلان ماسک در سال ۲۰۲۲ شبکه توییتر را خریده و نام آن‌ را به ایکس تغییر داده بسیاری از افراد، موسسات، دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و نهادهای مختلف در سراسر جهان تصمیم به ترک این پلتفرم گرفته‌اند. با این حال مدیران ایکس مدعی هستند که تعداد کاربران این شبکه در این مدت افزایش یافته است.

در هفته‌های اخیر، تعداد بیشتری از دانشگاه‌ها و مؤسسات تحقیقاتی آلمان و بریتانیا استفاده از این شبکه را متوقف کرده‌اند و در مقابل به شبکه بلواسکای نقل مکان کرده‌اند.

از دست دادن این مؤسسات می‌تواند ضربه جدی‌تری برای شبکه‌های اجتماعی باشد، زیرا حضور آن‌ها با ارائه اطلاعات معتبر به جذابیت پلتفرم برای بحث و گفتگو کمک می‌کند.

۳۱۱۳۱۱

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *