هیچ کس نتوانست او را از تاریخ کشورمان پاک کند

محمد چرم‌شیر دلش می‌خواست تنها گریه کند، روزی که در اختتامیه جشنواره تئاتر دانشگاهی حاضر شده بود تا جایزه نمایشنامه‌نویسی اکبر رادی را اهدا کند، از دو جهت غمگین بود؛ بیماری اکبر رادی و دیگر اینکه معتقد بود که دانشجویان تئاتر، اکبر رادی را نمی‌شناسند.

هیچ کس نتوانست او را از تاریخ کشورمان پاک کند

به گزارش کاویان گلد؛ دهم مهر ماه زادروز اکبر رادی است؛ آقای نمایشنامه‌نویس کشورمان که اگر زنده بود، امسال ۸۴ ساله می‌شد.

به گزارش ایسنا، زاده فصل خزان بود و درگذشته‌ی فصل زمستان و در شصت و هشت سالی که زنده بود، کوله‌باری از نمایشنامه‌های گوناگونی بر جای گذاشت و خود را به عنوان یکی از ستون‌های سترگ نمایشنامه‌نویسی کشور تثبیت کرد. با این همه تنها مدتی کوتاه بعد از درگذشت او محمد چرم‌شیر، دیگر نمایشنامه‌نویس شناخته‌شده کشورمان که برای نامگذاری پلاتوی اکبر رادی در دانشگاه سوره به داین دانشگاه رفته بود، اندوه بسیار داشت که دانشجویان تئاتر در آن مقطع یعنی اواخر دهه ۸۰ اکبر رادی را نمی‌شناسند.

او در آن برنامه که در حاشیه مراسم بزرگداشت روز جهانی تئاتر برپا شده بود، در توصیف رادی گفته بود: «مردی بود که همیشه نوشت، تلاش کرد،‌ امیدوار بود و جهان برای او مسئله‌ای بود که باید به حل آن می‌پرداخت. مردی بود که می‌توانست بر صندلی‌اش تکیه بدهد و اطمینان داشته باشد نام او از تاریخ تئاتر این مملکت به وسیله هیچ‌کس پاک نخواهد شد. آن‌چنان‌که آن روز که همه چیز برای پاک‌شدن نام آدم‌های بزرگی همچون رادی و بیضایی فراهم بود، این اتفاق نیفتاد.

چرم‌شیر البته گفته بود: رادی به آن صندلی تکیه نداد، کوشید جانانه برای کودکی که فردا را آغاز می‌کند، بنویسد ولی ما شاگردان خوبی برای او نیستیم، کمی تنبل هستیم، جهان را قبول نداریم و صبح که از خوب بیدار می‌شویم به این فکر می‌کنیم که چرا بیدار شده‌ایم.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *