یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اینکه برخی از گروهها بر سر لایحه حجاب سروصدا میکنند یعنی حتی نهادهای قانونی و امنیتی کشور را قبول ندارند و این روند مشخص میکند هیچ نهاد و شخصیتی از آسیب این گروهها مصون نیست.
به گزارش کاویان گلد، ناصر ایمانی، تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: «مجلس به دلیل فعالیتهای پر سر و صدای برخی گروههای رادیکال، به طور عمومی به این گروهها نسبت داده میشود و مردم تصور میکنند که مجلس به طور کلی رادیکال است. این وضعیت ناشی از کوتاهی نمایندگان هم هست. آنها باید در موقعیتهای مختلف اظهارنظر کنند تا مردم تصور نکنند که مجلس به طور کلی تندرو است و در مقابل دولت قرار دارد.»
به گزارش نامه نیوز، ایمانی افزود: «رادیکالها از یکسو خواهان کشمکش و تنش میان قوا هستند و از سوی دیگر، نمیخواهند آرامش و تعامل برقرار شود. هدف آنها این است که مردم تصور کنند بین قوا درگیری وجود دارد. یکی از اهداف آقای پزشکیان این بود که تصویر عمومی چنین نباشد که نهادهای قانونی نظام در حال دعوا با یکدیگر هستند. مسئله دیگر، دولت است که در ارتباط با مجلس فعالانه عمل نمیکند و دولت در این زمینه مقصر است. در ابتدا باید به معاون پارلمانی رئیسجمهور اشاره کنم که فرد فعالی در این زمینه نیست. البته او سابقه کافی در مجلس ندارد تا آنطور که باید مجلس را بشناسد و ارتباط مناسبی برقرار کند. سایر اعضای دولت نیز ارتباطات فعالانهای با بدنه مجلس ندارند. به عنوان مثال، در روز استیضاح وزیر اقتصاد، معاون پارلمانی رئیسجمهور در مجلس حضور نداشت. فارغ از اینکه استیضاح آقای همتی درست بود یا نه، غیبت معاون پارلمانی در این امر، خود جای تأمل دارد.»