نقش کلیدی آثار باستانی همدان در رشد و توسعه استان

استاندار همدان گفت: شهر جهانی لالجین، در کنار سایر جاذبه‌های تاریخی، طبیعی و گردشگری استان از جمله غار علیصدر، بناهای تاریخی و مناطق بکر طبیعی، می‌تواند نقشی کلیدی در رشد و توسعه استان ایفا کند.

نقش کلیدی آثار باستانی همدان در رشد و توسعه استان

به گزارش کاویان گلد استان همدان، دکتر حمید ملانوری شمسی در جریان بازدید از شهر جهانی سفال لالجین با اعلام این مطلب افزود: با ایجاد هم‌افزایی میان بخش‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، مسیر پیشرفت و شکوفایی همدان را هموار خواهیم ساخت تا آینده‌ای روشن برای این استان رقم زده شود.

استاندار همدان با اشاره بر ضرورت تقویت زیرساخت‌های گردشگری و صنایع دستی در کنار حمایت از سرمایه‌گذاران این بخش، گفت:سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی تقویت کننده صنایع دستی می‌شود.

وی ضمن تأکید بر اهمیت توسعه گردشگری، صنایع دستی و سرمایه‌گذاری، در این بخش اشاره‌ای به برنامه‌های آتی استان در این حوزه داشت و افزود: لالجین، قطب صنایع دستی و سفال کشور است که با کمی تغییرات کوچک در بسته‌بندی محصولات تولیدی می‌تواند در صادرات و ارزآوری صنایع دستی کشور نقش جدی برعهده داشته باشد.

ملانوری خاطرنشان کرد: استان همدان دارای ۱۹۰۰ جاذبه طبیعی و تاریخی و ۸۵ رشته صنایع دستی است که یکی از برجسته‌ترین آن‌ها تولید سفال در شهر جهانی لالجین است، این هنر و صنعت که قدمتی دیرینه دارد، با تخصص، خلاقیت و چیره‌دستی هنرمندان همدانی روز به روز در حال توسعه و نوآوری است. 

استاندار همدان با بیان اینکه در سال‌های اخیر، شاهد پیشرفت‌های قابل‌توجهی در تولیدات سفال و گسترش کاربردهای آن در حوزه‌های مختلف بوده‌ایم، تصریح کرد: بهبود زیرساخت‌های گردشگری و صنایع‌دستی در لالجین الزامی است.

ملانوری یادآور شد: شهر جهانی لالجین با توسعه خدمات و بهبود زیرساخت‌های خود، می‌تواند به‌طور گسترده‌تری پذیرای علاقه‌مندان به این هنر و صنعت باشد بنابراین سرمایه‌گذاری بخش خصوصی که یکی از مؤثرترین راهکارها برای ایجاد اشتغال پایدار و رونق اقتصادی استان است، از اولویت‌های ما در لالجین محسوب می‌شود. 

وی با اشاره به اینکه به عنوان نماینده دولت حمایت‌های لازم را در این زمینه انجام خواهیم داد تا ظرفیت‌های موجود به بهترین شکل در اختیار سرمایه‌گذاران و فعالان این حوزه قرار گیرد، افزود: در راستای تحقق سیاست‌های کلان کشور و برنامه هفتم توسعه، تلاش داریم با فعال‌سازی همه ظرفیت‌های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی، استان همدان را به یکی از قطب‌های گردشگری کشور تبدیل کنیم. 

46

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *