میخ آخر بر طرح استیضاح وزیر راه، با حادثه انفجار بندر شهیدرجایی کوبیده شد. یک فاجعه ملی و چندوجهی که چندین وزارتخانه (صنعت، اقتصاد، راه) و بخش خصوصی و خصولتی (از جمله بنیاد مستضعفان) باید پاسخگوی سوالات و ابهامات در بروز آن باشند.
کاویان گلد در گزارشی با عنوان «یک بام و دو هوای مجلس در استیضاح وزیر راه/ مسیر پرپیچوخم فرزانه صادق در پارلمان» به بررسی دلایل مطرح شدن طرح استیضاح پنج وزیر دولت چهاردهم پرداخته است.
درهمین راستا در ادامه بخشی از این گزارش را میخوانید:
میخ آخر بر طرح استیضاح وزیر راه، با حادثه انفجار بندر شهیدرجایی کوبیده شد. یک فاجعه ملی و چندوجهی که چندین وزارتخانه (صنعت، اقتصاد، راه) و بخش خصوصی و خصولتی (از جمله بنیاد مستضعفان) باید پاسخگوی سوالات و ابهامات در بروز آن باشند اما گناهش را یکجا به گردن «صادق» انداختند که اتفاقا در همان روز وقوع حادثه در بندر حضور یافت و پیگیر موضوع شد. حال آنکه تحت مدیریت وی، فعالیت بندر شهیدرجایی متوقف نشد و به جز بخشی از بندر که درگیر این حادثه بود؛ بقیه قسمتها کمافی السابق مشغول فعالیتند.
با این وجود تنها وزیر زن کابینه که مدیریت زیربنایی ترین وزارتخانه دولت را برعهده دارد و سوابق فسادستیزی و تاکیدش بر کار کارشناسی زبانزد منتقدانش نیز هست؛ بدون آنکه برای ارائه گزارش و پاسخ به سوالات نمایندگان به صحن علنی مجلس فراخوانده شود؛ زیر تیغ استیضاح رفت.