در شرایطی که به ویژه در شرق آسیا مردم بسیاری به خوردن باله کوسه روی آوردهاند تا آن گونه که در روایتهای قدیمی توصیه شده، خود را با این کار در برابر بیماریهای بسیاری مقاوم کنند، اما آنچه حقیقت دارد این است که کوسهها خودشان به سرطانهای بسیار کمی مبتلا میشوند و همین مساله باعث شده تا آنها مورد توجه محققان قرار بگیرند.
به گزارش خبرآنلاین، یک مطالعه که در دانشگاه آمریکاییِ کورنول انجام شده، نشان میدهد که راز مقاومت بالای کوسهها در برابر سرطان در ژنهای این موجود دریایی نهفته است.
به نقل از یورونیوز، محققان آمریکایی دریافتند که چندین گونه از کوسهها، از جمله کوسه سفید بزرگ، ژنومی بسیار بزرگتر از ژنوم انسان دارند. به گفته محققان، کوسهها به دلیل همین تفاوت در اندازه ژنومها نه تنها در برابر سرطان مقاومتر هستند بلکه در صورت ابتلا به این بیماری، به سرعت بهبود پیدا میکنند.