مصرف این میوه سبب کاهش کلسترول می‌شود

دریافت ماده معدنی آهن به خصوص اگر گیاه‌خوار باشید، بسیار مهم است. هرچند برخی میوه‌ها حاوی آهن هستند اما از نظر میزان این ماده معدنی نمی‌توانند با گوشت قرمز یا تخم مرغ رقابت کنند. با این حال برخی از میوه‌ها در مقایسه با میوه‌های دیگر حاوی بیشترین میزان آهن هستند.

مصرف این میوه سبب کاهش کلسترول می‌شود

به گزارش خبرآنلاین،بدن برای ساخت هموگلوبین، پروتئین موجود در گلبول‌های قرمز و برخی هورمون‌ها به آهن نیاز دارد. آهن همچنین از ماهیچه‌ها، مغز استخوان و عملکرد اندام‌های سالم حمایت می‌کند.

ایسنا در خبری نوشت:دو نوع آهن در غذا وجود دارد. «آهن هِم» که از گوشت به دست می‌آید و «آهن غیر هِم» که در گیاهان وجود دارد و کمتر جذب بدن می شود.

طبق گفته مؤسسه ملی بهداشت آمریکا، مردان به ۸ میلی‌گرم آهن در روز نیاز دارند، در حالی که این میزان برای زنان در سنین باروری ۱۸ میلی گرم است.

آلو خشک

یک دوم فنجان آب آلو خشک ۱.۵ میلی گرم آهن به بدن می‌رساند. آب آلو سرشار از فیبر و برطرف کننده یبوست است. آلو خشک حاوی ترکیباتی با خواص ضد التهابی، ضد پیری و آنتی‌اکسیدانی است.

زردآلو

یک چهارم فنجان زردآلوی خشک، ۰.۹ میلی گرم آهن دارد. این میزان در زردآلوی تازه ۰.۱ میلی گرم است. زردآلو خشک علاوه بر این که آهن بیشتری نسبت به تازه آن دارد، حاوی مواد مغذی دیگری از جمله پروتئین و پتاسیم و فیبر است.

انجیر

یک چهارم فنجان انجیر خشک، ۰.۷۵ میلی گرم آهن دارد و این میزان در نوع تازه آن ۰.۲ میلی گرم است. به طور کلی، میوه‌هایی مانند انجیر و زردآلو در فرایند خشک شدن، آب خود را از دست داده و مواد مغذی آنها غلظت بیشتری پیدا می‌کنند. انجیر همچنین سرشار از فیبر و آنتی‌اکسیدان و پتاسیم است و مصرف آن باعث بهبود سلامت قلب می‌شود.

هندوانه

به گزارش دویچه وله، یک قاچ مثلثی هندوانه ۰.۷ میلی گرم آهن در خود دارد. این میوه همچنین حاوی لیکوپن – رنگدانه قرمز گیاهی و یک نوع آنتی اکسیدان با خاصیت ضد التهابی است. لیکوپن نقش مهمی در کاهش فشار خون، پیشگیری از سرطان و حمایت از سلامت پوست دارد.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *