مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، منجر به پیری بیولوژیکی میشود.
به گزارش خبرآنلاین، مصرف ژامبون، هات داگ، سالامی، سوسیس و کالباس که اغلب دارای مواد نگهدارنده زیادی مانند سدیم و نیترات هستند، از طریق ترویج استرس اکسیداتیو و التهاب در بدن و آسیب سلولی، منجر به پیری بیولوژیکی میشود. همچنین محتوای بالای سدیم در گوشتهای فرآوریشده، سبب ابتلا به فشار خون بالا و مشکلات قلبی عروقی میشود که این عوامل نیز به نوبه خود در کاهش سلامت ناشی از افزایش سن مؤثر هستند.
منبع: eatthis