نورالدین آهی مشاور رئیسجمهور در امور احزاب و تشکلها گفت: تشکلهای اجتماعی، اقتصادی، زیستمحیطی و تخصصی بهصورت داوطلبانه در حال رفع بخشی از معضلات کشور هستند. متأسفانه در برخی نهادها این تشکلها هنوز شنیده نمیشوند و گاه بهعنوان رقیب تلقی میشوند.
به گزارش کاویان گلد، نشست مشترک مدیران امور تشکلهای اتاقهای بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سراسر کشور با حضور نورالدین آهی مشاور رئیسجمهور در امور احزاب و تشکلها، صبح امروز در محل اتاق بازرگانی ایران برگزار شد.
بنا بر روایت مهر، نورالدین آهی مشاور رئیسجمهور در امور احزاب و تشکلها در این نشست با اشاره به ترکیب متوازن جنسیتی حاضران گفت: در فهرست ۳۳ نفرهای که در این نشست نام برده شدهاند، نیمی از افراد بانوان هستند. این مسئله نشاندهنده نگاه ویژه و واقعی به مطالبات مردم است. این اتفاق در بخش خصوصی رخ داده و مایه تبریک و امیدواری است.
وی با تأکید بر دو شعار کلیدی دولت چهاردهم، «شایستهسالاری» و «صدای بیصدایان بودن»، افزود: ما بارها با رئیسجمهور درباره شایستهسالاری گفتوگو کردهایم. اما پرسش اصلی اینجاست که شایستگان چگونه باید شناسایی شوند؟ آیا احزاب توانستهاند وظیفه ذاتی خود را در تربیت نیروهای ممتاز برای مدیریت کشور انجام دهند؟ پاسخ صادقانه این است که کمتر چنین اتفاقی افتاده است.
مشاور رئیسجمهور در امور احزاب و تشکلها با اشاره به جایگاه جدید خود اظهار کرد: برای نخستینبار پس از انقلاب، رئیسجمهور مشاوری ویژه در حوزه احزاب و تشکلها منصوب کرده است؛ ما جلسات متعددی با طیف وسیعی از تشکلها داشتهایم. تجربهی مواجهه با تشکلهای مدنی نگاه من را نسبت به ظرفیتهای این نهادها عمیقتر کرد. در دل این تشکلها، جوانان نخبه و افراد مؤثری حضور دارند که بدون چشمداشت، برای آینده ایران تلاش میکنند.
آهی ادامه داد: تشکلهای اجتماعی، اقتصادی، زیستمحیطی و تخصصی بهصورت داوطلبانه در حال رفع بخشی از معضلات کشور هستند. متأسفانه در برخی نهادها این تشکلها هنوز شنیده نمیشوند و گاه بهعنوان رقیب تلقی میشوند. اما دولت چهاردهم فضایی ایجاد کرده که برای نخستینبار، طرحها و ایدههای این مجموعهها به صورت مستقیم شنیده شود.
وی با بیان اینکه ما تلاش داریم حلقه ارتباطی میان تشکلها و شخص رئیسجمهور باشیم، اظهار کرد: در دیدارهای خود با تشکلهای استانی، شاهد طرحهای دقیق و عمیقی برای حل ناترازیهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و محیطزیستی هستیم. استانها را بهتر از همه، فعالان محلی میشناسند. نگاه ملی در تهران نمیتواند همه دغدغههای مردم را لمس کند. اینجا است که اهمیت شنیدن صدای تشکلهای استانی دوچندان میشود.
مشاور رئیسجمهور در امور احزاب و تشکلها همچنین خطاب به نمایندگان اتاقهای سراسر کشور گفت: ما آمادهایم تا جوانان نخبه و شایسته را از دل تشکلهای استانی به دولت معرفی کنید. رئیسجمهور با تمام توان بر استفاده از ظرفیت تشکلها تأکید دارد. اگر تعامل دوسویه میان دولت و تشکلها شکل بگیرد، کشور مسیر حل مشکلات را با شتاب بیشتری طی خواهد کرد.
آهی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد که همکاری منظم، مستمر و تعریفشدهای میان اتاق بازرگانی ایران و دفتر رئیسجمهور برقرار شود و تأکید کرد: ما صدای بیصدایان هستیم؛ صدای آنهایی که سالها تلاش کردند اما دیده نشدند. این نگاه، جوهره حرکت دولت چهاردهم است.
۲۹۲۲۱