ماجرای آگهی فروش ساختمان وزارت راه چه بود؟

در حالی چند روز از ماجرای فروش ساختمان وزارت راه در دیوار می‌گذرد که حواشی مربوط به این موضوع همچنان ادامه دارد.

ماجرای آگهی فروش ساختمان وزارت راه چه بود؟

به گزارش خبرآنلاین،حاشیه‌های فروش ساختمان وزارت راه و شهرسازی در دیوار همچنان ادامه دارد. هفته گذشته یکی از سایت‌ها در خبری با استناد به آگهی منتشر شده در سایت دیوار مدعی وجود باگ در سامانه املاک و اسکان شد.

تسنیم در خبری نوشت:برای این کار نیز آگهی‌های فروش ساختمان دادمان را در دیوار منتشر کرده و شرحی بر آن نوشته بود.

در ادامه وزارت راه و شهرسازی در جوابیه‌ای به شرح زیر به گزارش مذکور پاسخ داد؛

«سامانه ملی املاک و اسکان به عنوان یکی از ۲۴ پایگاه داده مرجع کشور در راستای تحقق دولت الکترونیکی اهدافی از جمله امکان برنامه‌ریزی داده‌محور در بازار مسکن، تخصیص بهینه منابع، سرشماری برخط، ایجاد شفافیت در بازار مسکن، جلوگیری از فعالیت سوداگران مسکن و … را دنبال می‌کند.

طبق قانون مالکان و سرپرستان باید املاک و اقامتگاه‌های خود را در سامانه املاک و اسکان خوداظهاری کنند؛ این مهم با توجه به بررسی‌های کارشناسان یک شیوه به‌روز و کارآزموده در کشورهای توسعه یافته به‌شمار می‌رود که در کشور ما نیز در حال انجام است.

سامانه مذکور براساس تبصره ۷ و ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم در وزارت راه و شهرسازی راه‌اندازی شده و با توجه به ضمانت‌های قانونی با استقبال مردمی روبرو شده است. به‌نحوی که هم‌اکنون به طور میانگین ماهانه ۵۰۰ هزار خوداظهاری در این سامانه انجام می‌پذیرد؛ این رقم رکورد تازه‌ای در حوزه ارائه خدمت به مردم است که بدون پیچ و خم اداری، امور ملکی و سکونتی خود را به راحت‌ترین شکل ممکن انجام می‌دهند.

لازم به ذکر است براساس بند ۱۰ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر خوداظهاری در سامانه ملی املاک و اسکان به معنای تایید قطعی مالکیت اشخاص نیست و اقدامی جهت شروع تدریجی شفافیت و دقت معاملات و آگهی‌های بازار مسکن است.

باید توجه داشت اطلاعات هویتی تمامی اشخاصی که اقدام به خوداظهاری در سامانه املاک و اسکان می‌کنند در این سامانه ثبت و نگهداری می‌گردد و در صورتی که خلاف واقع بودن آن محرز شود امکان پیگیری‌های قانونی از سوی نهادهای ذی‌ربط فراهم شده است.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *