لزوم برخورد قهری دستگاه‌های مرتبط با قتل جنین/ آمار کاهشی جمعیت همچنان ادامه دارد

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه بر لزوم برخورد دستگاه‌های مرتبط با قتل جنین تاکید کرد و گفت: آمار کاهشی جمعیت در کرمانشاه و کشور همچنان ادامه دارد.

لزوم برخورد قهری دستگاه‌های مرتبط با قتل جنین/ آمار کاهشی جمعیت همچنان ادامه دارد

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، رضا منصوری روز گذشته دوشنبه (دهم اردیبهشت ماه) در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن جلسات سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: نرخ رشد جمعیت در ۳۰ سال گذشته ۳.۹ درصد بوده که در حال حاضر در کشور به هفت دهم درصد و در استان کرمانشاه به ۰.۶ درصد رسیده است.

وی افزود: در صورت جلوگیری از حتی ۳۰ درصد سقط جنین در کشور سالانه ۱۵۰ هزار نفر به موالید کشور اضافه می‌شود، لازم است که تمامی دستگاه‌های مرتبط برای مقابله با سقط جنین پای کار بیایند.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: راه مقابله با سقط جنین در حال حاضر ضروری‌تر است، زیرا تصحیح فرهنگ فرزندآوری به افزایش جمعیت کمک شایانی می‌کند.

وی در خصوص طرح «نفس» تشریح کرد: با توجه به شبکه سازی صورت گرفته با دستگاه‌های مرتبط شامل ماماها، بیمارستان‌ها و سایر مراکز شناسایی مادرانی که قصد سقط جنین دارند صورت گرفته و به آنها مشاوره‌های لازم داده می‌شود.

منصوری اضافه کرد: از ابتدای شروع این طرح در فروردین سال ۱۴۰۲ بیش از ۵۰ مادر در سال گذشته تحت مشاوره قرار گرفتند که در نتیجه ۴۳ نفر از آنها از انجام سقط جنین منصرف شدند و در صورت تداوم این طرح قطعاً با کاهش آمار سقط جنین مواجه خواهیم بود.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه ابراز کرد: مسائل مالی تنها بحث مورد نظر برای انجام سقط جنین توسط مادران نبوده و عوامل دیگری مانند بارداری برنامه‌ریزی نشده، جنسیت و عوامل فرهنگی از جمله دلایل انجام این کار هستند.

همکاری بیش از ۲۰۰ پزشک با بسیج جامعه پزشکی کرمانشاه

منصوری در خصوص فعالیت‌های بسیج جامعه پزشکی بیان کرد: فعالیت‌ها در سه حوزه فرهنگی، درمانی و آموزشی انجام می‌شود و این امور در مناطق کم برخوردار صورت می‌گیرد.

رئیس بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: تیم‌های عمومی و تخصصی در حوزه درمانی به مناطق کم برخوردار اعزام می‌شوند و اقدامات لازم در خصوص درمان بیماران این مناطق صورت می‌گیرد.

وی در پایان یادآور شد: در سال گذشته ۲۱۶ تیم عمومی و ۷۰ تیم متخصص به مناطق کم برخوردار اعزام شدند که ارزش ریالی خدمات این تیم‌ها بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال بوده است، ۵۸ میلیارد ریال آن مربوط به خرید دارو و مابقی مربوط به خدمات درمانی بوده است.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *