آقامیر: ایشان بنیانگذار سازماندهی و گردانبندی نیروهای سپاه بود. ایشان بنیانگذار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. در همان جلسهای که قرار شد سپاه تشک.یل شود، نماینده آن هفت گروهی که بعدا مجاهدین انقلاب اسلامی را شکل دادند، آقای بروجردی بود؛ نه محسن رضایی و نه هیچکس دیگر.
به گزارش کاویان گلد به نقل از پایگاه اطلاعرسانی مرکز اسناد انقلاب اسلامی؛ نشست «زیست و زمانه شهید بروجردی» در تاریخ ۲۷ اردیبهشت به مناسبت ایام شهادت «مسیح کردستان» برگزار شد. در این نشست که با حضور سردار آقامیر، سردار صادقی، سردار امینی، دکتر ظریفیان و امیر هاشمی صورت گرفت؛ زندگی بروجردی در قامت یک مبارز قبل از انقلاب، فعالیت بروجردی در قاموس فرمانده پس از انقلاب، جهانبینی شهید در مواجهه با قائله کردستان و ابعاد شخصیتی وی مورد گفتگو و کنکاش واقع شد.
غلامرضا ظریفیان، استاد تاریخ و معاون اسبق وزیر علوم و از همرزمان شهید بروجردی در کردستان به عنوان نخستین سخنران این نشست با یاد کردن از شهید بروجردی به عنوان یکی از تاثیرگذارترین فرماندهان کردستان و دفاع مقدس زندگی مبارزاتی بروجردی را اینگونه مرحلهبندی کرد:زندگی شهید بروجردی را میتوان در سه یا چهار مرحله بررسی کرد:
مرحله اول: از تولد تا آستانه انقلاب که شامل زندگی فردی، اجتماعی و مبارزاتی ایشان است.
مرحله دوم: با آغاز پیروزی انقلاب شروع میشود؛ مقطعی که مربوط به حضور امام و حفاظت از ایشان توسط شهید بروجردی است، تا زمان تأسیس پادگان ولیعصر.
مرحله سوم: مربوط به فعالیتهای ایشان در کردستان است که این مرحله خود دو بخش دارد: بخش نخست، مربوط به شکلگیری منطقه ۷ و فعالیتهای شهید در غرب کشور با چهار استان، نوع نگاه، تلاشها و ایدههایی است که در این حوزه داشتند.
بخش دوم، به فعالیتهای ایشان در قرارگاه حمزه مربوط میشود؛ هرچند در این مقطع مسئولیت رسمی نداشت، اما همچنان نقش رهبری و هدایتگری خود را تا زمان شهادتش ایفا میکرد.