به گزارش کاویان گلد، مجاهدین خلق از زمستان سال ۵۹ شروع به ترویج شایعاتی علیه دکتر بهشتی رئیس دیوان عالی کشور و عضو شورای انقلاب کردند. بروز این شایعات در شعارهایی که در گوشه و کنار پراکنده بودند به‌خوبی پیدا بود، شعارهایی چون «بهشتی بهشتی طالقانی رو تو کشتی» یا «بهشتی بهشتی، تو تجریش خونه داشتی»! حامد صرافپور، از اعضای جداشده‌ی سازمان مجاهدین خلق درباره‌ی تلاش مجاهدین بر ساخت و دامن زدن به این شایعات در آن مقطع می‌نویسد: «سازمان ما را از زمستان ۱۳۵۹ وارد پروژه‌ی دیگری کرد که طی آن می‌بایست تمام خیابان‌ها، کوچه‌ها و مدارس شهر را با شعار فریبنده و دروغین «بهشتی به هایزر، عضو سیا، چه گفتی» پر می‌کردیم (مسعود رجوی مدعی بود که آیت‌الله بهشتی حین ملاقات با ژنرال هایزر، برای کشیدن دوباره ایران به زیر چتر وابستگی به آمریکا توافق کرده است). به این ترتیب من و صدها دانش‌آموز ناآگاه میلیشیا، برای یک پروسه‌ی چندروزه کارمان خرید ماژیک و اسپری رنگ برای نوشتن این‌گونه شعارها در مدرسه و کوچه‌های شهر بود...». (پایگاه اینترنتی انجمن نجات، چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲)"/>

شعار«بهشتی بهشتی طالقانی رو تو کشتی» از کجا آمد؟ / دکتر بهشتی در نمازش «اشهد ان علی ولی‌الله» نمی‌گفت؟

مرحوم‌ شهید بهشتی… در خانه‌اش‌ از مبل‌ استفاده‌ می‌کرد و گاهی‌ هم‌ لباده‌ می‌پوشید. همه‌ی این‌ عوامل‌ جمع‌ شده‌ بود که‌ یک‌ جوی‌ بر ضد ایشان‌ به‌ راه ‌اندازند که‌ مثلا ایشان‌ «اشهد اَن‌ علی‌ ولی‌الله‌» را در اقامه‌ی‌ نماز نمی‌گوید، پس‌ اهل‌ ولایت‌ نیست‌…

شعار«بهشتی بهشتی طالقانی رو تو کشتی» از کجا آمد؟ / دکتر بهشتی در نمازش «اشهد ان علی ولی‌الله» نمی‌گفت؟

به گزارش کاویان گلد، مجاهدین خلق از زمستان سال ۵۹ شروع به ترویج شایعاتی علیه دکتر بهشتی رئیس دیوان عالی کشور و عضو شورای انقلاب کردند. بروز این شایعات در شعارهایی که در گوشه و کنار پراکنده بودند به‌خوبی پیدا بود، شعارهایی چون «بهشتی بهشتی طالقانی رو تو کشتی» یا «بهشتی بهشتی، تو تجریش خونه داشتی»! حامد صرافپور، از اعضای جداشده‌ی سازمان مجاهدین خلق درباره‌ی تلاش مجاهدین بر ساخت و دامن زدن به این شایعات در آن مقطع می‌نویسد: «سازمان ما را از زمستان ۱۳۵۹ وارد پروژه‌ی دیگری کرد که طی آن می‌بایست تمام خیابان‌ها، کوچه‌ها و مدارس شهر را با شعار فریبنده و دروغین «بهشتی به هایزر، عضو سیا، چه گفتی» پر می‌کردیم (مسعود رجوی مدعی بود که آیت‌الله بهشتی حین ملاقات با ژنرال هایزر، برای کشیدن دوباره ایران به زیر چتر وابستگی به آمریکا توافق کرده است). به این ترتیب من و صدها دانش‌آموز ناآگاه میلیشیا، برای یک پروسه‌ی چندروزه کارمان خرید ماژیک و اسپری رنگ برای نوشتن این‌گونه شعارها در مدرسه و کوچه‌های شهر بود…». (پایگاه اینترنتی انجمن نجات، چهارشنبه ۷ تیر ۱۴۰۲)

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *