شب یلدا از سر در دانشگاه هنر تا سر در باغ ملی در «پاییز – برگ» و مجسمه‌ها

یک استاد دانشگاه و مجسمه‌ساز بیان کرد که برگزاری رویدادهایی همچون «پاییز – برگ» با درگیر کردن بدنه تخصصی جامعه تجسمی باعث بالا بردن سطح سلیقه جامعه و حتی مدیران می‌شود.

شب یلدا از سر در دانشگاه هنر تا سر در باغ ملی در «پاییز - برگ» و مجسمه‌ها

به گزارش کاویان گلد،روح‌الله شمسی‌زاده هنرمند مجسمه‌ساز و پژوهشگر که با دانشجویانش در چهارمین رویداد «پاییز – برگ» حضور پیدا کرد،درباره ایده و شکل‌گیری طرح خود بیان کرد: من این کار را با دانشجویان گروه مجسمه‌سازی دانشگاه هنر انجام می‌دهم و بحث استفاده از کارماده را مطرح کردیم که با چوب‌های هرس شده انجام می‌شود. در واقع ما براساس قابلیت‌های این کارماده شروع به ساخت یونیت و گسترش آن کردیم. البته بحث فضا هم مطرح بود و اینکه اساساً کجا می‌تواند رابطه معناداری با فضا پیدا کند اما برای من بیشتر بحث مشارکت دانشجویان در این پروژه اهمیت داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، وی در پاسخ به این پرسش که برگزاری چنین رویدادهایی تا چه اندازه می‌تواند روی ارتباط مخاطب عام با هنرهای تجسمی و محیطی اثرگذار باشد، توضیح داد: اساساً کار جشنواره‌ها و نقش‌شان همین است، یعنی این‌که بدنه جامعه عمومی را به جریانی که به شکل تخصصی در کار هنرمندان دیده می‌شود، وصل می‌کند و این اتفاق خوبی است که مدل‌های مختلفی هم دارد. چه در حوزه مجسمه‌های شهری و چه در حوزه رویدادهای شهری در تمام دنیا این اتفاق در حال انجام است اما کارماده‌های محیطی که با محیط‌زیست هم در ارتباط هستند، امکانی را فراهم می‌کنند که حساسیت مخاطب را تحریک می‌کند، چراکه وقتی با یک کارماده‌ای که اساساً برای مخاطب عمومی زائد است مواجه هستیم، در دایره معنایی، مفهومی و زیبایی شناسی قرار می‌گیرد و برای او سوال ایجاد می‌کند. این امر به خودی خود جذاب است و کار خودش را به لحاظ اجتماعی، مفهومی و زیبایی‌شناسی انجام می‌دهد.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *