همین دختری که مرحوم آقای دستغیب را کشت این را یک شبانهروز میآورند میبینند ساده است و توبه کرده و تعهد میگیرند و آزادش میکنند و میرود آن کار را میکند.
به گزارش کاویان گلد، در اوایل فروردین ۱۳۶۱ مجله «رجعت» گفتوگوی مفصلی را با حجتالاسلام موسوی تبریزی دادستان وقت انقلاب انجام داد و از او درباره وضعیت زندانیان سیاسی به ویژه مجاهدین خلق پرسید که از چند ماه قبل از آن وارد فاز مسلحانه در مقابل نظام نوپای جمهوری اسلامی شده بودند. آنچه از نظرتان میگذرد، بخشی از این مصاحبه است که روز دوشنبه ۱۶ فروردین ۱۳۶۱ توسط روزنامه اطلاعات بازنشر شد:
ما از نزدیک شاهد تلاشهای گسترده و خستگیناپذیر شما در زمینه تهیه همهگونه امکانات رفاهی و آموزشی و تربیتی و فرهنگی برای زندانیان هستیم، از این رو سوال من در این رابطه است که بفرمایید تاکنون چه امکانات آموزشی و رفاهی و تربیتی برای زندانیان تعیین نمودهاند و تا چه اندازه بهرهوری از امکانات در زمینه تربیت و اصلاح زندانیان موثر بوده است.
من همانطور که گفتم از اول در جریان فکری بچهها بودهام و کسی نبودم که مثل بعضی از برادران خوبمان حتی از دور به این بچهها و افکار بچهها توجه داشته باشم. من خودم شاید در قم معروف بودم به اینکه هم تندرو هستم و هم جوانزده، در زمان انقلاب هم به این معروف بودم.
همچنین در جریانات گذشته انقلاب که مرتب با این بچهها کار میکردم، من میدانم که چه چیزی باعث میشود که این بچهها به سوی جریانی کشیده بشوند. یا از جریانی دور بشوند. میدانم که اکثریت قریب به اتفاق این بچههایی که الان در زندان هستند اینها روی جریاناتی کشیده شدهاند و مسلما به خودشان وابسته نیستند. اجنبی نیستند، خیانتکار نیستند، مزدور نیستند و نمیخواهند به مملکتشان خیانت بکنند. فقط جریاناتی اینها را کشانده است و خیال میکنند این کاری که میکنند خدمتی است به مملکت، هیچوقت احتمال نمیدهند این کار خدمتی است به آمریکا، و ضد آمریکا هم هستند. البته من این بچههایی را که نوعا دستگیر شدهاند میگویم، درباره سران این احتمال را نمیدهم چون آنها میدانند صد درصد به خاطر هوای نفس، ریاستطلبی و قدرتطلبی این کارها را میکنند و یا اینکه واقعا دستههای مرموزی اینها را وابسته کرده است. درباره سران من هیچ نوع حسن ظن ندارم و آنها هم ندارند واقعا میدانند جریانات چیست ولی این بچههایی که هوادار شدهاند و این کارها را میکنند روی این مسئله است.