رهبر معظم انقلاب راهبرد مذاکره مشخص کردند؛همه کشورها به استثنای امریکا و اسرائیل/راهبرد «امنیتی-نظامی» ایران در برابر امریکا

رهبرانقلاب با تایید مشکلات اقتصادی مردم در داخل کشور، راه حل مشکلات را نه مذاکره بلکه همت مسئولان کشور ارزیابی و بر هرگونه مذاکره ایران با کشورهای غربی و شرقی بجز امریکا و اسرائیل تاکید کردند.

رهبر معظم انقلاب راهبرد مذاکره مشخص کردند؛همه کشورها به استثنای امریکا و اسرائیل/راهبرد «امنیتی-نظامی» ایران در برابر امریکا

رسول سلیمی: رهبرانقلاب در سخنرانی روز گذشته با یادآوری و تاکید بر اهمیت «مذاکره» با کشورها، وزارت خارجه را به عنوان یکی از پرکارترین وزارت‌خارجه ها در مقایسه با سایر کشورها توصیف کرده و گفتند «امروز وزارت خارجه‌ی جمهوری اسلامی ایران یکی از پُرکارترین وزارت‌خارجه‌ها است. کارش همین است دیگر؛ با کشورهای دنیا ــ شرقی، غربی، همه‌جور ــ مذاکره میکنند، رفت‌وآمد میکنند، حرف میزنند، قرارداد میبندند».

ایشان با ارائه الگوی «همت مسئولان-همراهی مردم» برای رفع مشکلات اقتصادی که اغلب مردم با آن مواجه هستند، راه حل مشکلات اقتصادی را نه مذاکره بلکه پیاده سازی این الگو در داخل کشور ارزیابی کردند و با اعلام امیدواری به اقدامات دولت پزشکیان در کم کردن مشکلات معیشتی اقشار جامعه، شرکت در راهپیمایی۲۲بهمن را دارای کارکرد رفع مشکلات مردم ارزیابی کردند.

ایشان در بخش دیگری از سخنان خود با یادآوری تجربه برجام به عنوان تجربه ای که اعتماد ایران به امریکا به واسطه عدم عمل ترامپ به توافق برجام، سلب شد و عدم عمل به برجام در دولت دوره دموکرات ها هم استمرار یافت، مذاکره با رئیس جمهور امریکا را در شرایط فعلی، «عاقلانه، شرافتمندانه و هوشمندانه» ندانستند.

مذاکره با شرق و غرب بجز امریکا و اسرائیل

رهبرانقلاب با تاکید بر دو استثنا در مذاکره و با نام بردن از امریکا و اسرائیل به عنوان استثناهای مذاکره، تاکید کردند «استثنائی که وجود دارد آمریکا است. البتّه رژیم صهیونیستی را اسم نمی‌آورم، چون دولت نیست»

رهبری با اشاره به توافق برجام با ۵+۱ و ضرورت عمل برابر به تعهدات فی مابین در توافق امضا شده از سوی دو دولت ایران و امریکا، نقض تعهد امریکا را دلیلی مهم برای عدم مذاکره با این کشور برشمردند و یادآور شدند «این معاهده، محصول مذاکره‌ای است که به نظرم دو سال ــ یا بیشتر یا کمتر ــ طول کشید مذاکره کردیم، امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، امّا نتیجه‌ای را که مقصودمان بود به دست نیاوردیم؛ همین معاهده را هم با همه‌ی این نقصهایی که داشت، طرف مقابل باز خراب کرد، نقض کرد، پاره کرد.»

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *