قیمت کنسرو ماهی تن از سال ۹۱ تا امروز حدود ۱۸۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است. این امر باعث حذف این محصول از سبد بسیاری از خانوادههای ایرانی شده است.
به گزارش خبرآنلاین، مصرف کنسرو ماهی تن در ایران به یکی از بخشهای مهم رژیم غذایی بسیاری از مردم تبدیل شده است. این محصول به دلیل مزایای متعدد آن از جمله سهولت استفاده، ماندگاری بالا و ارزش غذایی آن میان مردم محبوبیت دارد.
تجارت نیوز در خبری نوشت:در حالی که پیش از این با گرانی کالاهایی نظیر گوشت قرمز و مرغ، کنسرو ماهی تن ماده غذایی جایگزین محسوب میشد، اکنون قیمت این محصول از مرغ هم بالاتر رفته است.
دادههای بهدستآمده حاکی از آن است که قیمت کنسرو ماهی تن از سال ۹۱ تاکنون افزایش چشمگیری پیدا کرده است. تن ماهی از سال ۹۱ تا ۹۵ نرخ پنج هزار تا ۶ هزار و ۵۰۰ تومانی خود را حفظ کرد.
در سال ۹۷ قیمت کنسرو ماهی تن بین ۹ هزار تا ۱۰ هزار تومان متغیر بود. اما در سال ۹۸ قیمت آن افزایش چشمگیری پیدا کرد و به ۱۵ هزار تا ۱۹ هزار تومان رسید.
قیمت تن ماهی در سال ۱۴۰۰ هم افزایش یافت و این محصول با قیمت ۲۰ هزار تا ۳۸ هزار تومان در فروشگاهها به فروش میرسید. این نرخ در سال ۱۴۰۱ ثابت ماند و تغییری پیدا نکرد.
در سال ۱۴۰۲ باز هم قیمت تن ماهی نجومی شد و این محصول ۷۵ هزار تومان قیمتگذاری شد. در حال حاضر قیمت تن ماهی از ۷۵ هزار تومان شروع میشود و تا ۹۴ هزار و ۳۰۰ تومان ادامه دارد.
کنسرو ماهی تن ۸۹ هزار تومان، یعنی معادن ۱۷۸۰ درصد، رشد کرده است. همین باعث شده تن ماهی از سفره بسیاری از خانوادههای ایرانی حذف شود.