رسیدن به یک توافق در مقایسه با دولت روحانی بسیار سخت‌تر است؛حتی اروپا هم نمی‌تواند میانجیگری کند

یک کارشناس مسائل بین‌الملل می‌گوید: سال ۱۳۹۲ که روحانی آمد؛ از توافق موقت تا برجام یک سال و نیم طول کشید. آنهم در شرایطی که اوضاع منطقه و جهان بهتر از این بود. اما الان که اوضاع منطقه و شرایط بین‌المللی تغییر کرده و زمان‌ هم کمتر است، قاعدتا نسبت به اینکه امکان توافق در ماه‌های آینده وجود داشته باشد باید محتاط باشیم.

رسیدن به یک توافق در مقایسه با دولت روحانی بسیار سخت‌تر است؛حتی اروپا هم نمی‌تواند میانجیگری کند

مهسا مژدهی: روی کار آمدن ترامپ سوالات بسیاری را در مورد اینکه آیا در نهایت مذاکرات ایران و ایالات متحده می‌تواند به‌ بحران‌های فعلی پایان دهد یا نه ایجاد کرده است. در واشینگتن؛ ترامپ با ارسال فرکانس‌های گوناگون سعی دارد تا فضا را غبار آلود جلوه دهد و در تهران مقامات پیش‌شرط‌های خود را در مورد مذاکرات احتمالی مطرح کرده‌اند. اما مساله بزرگ سایه فعال شدن مکانیسم ماشه است که بر سر ایران سنگینی می‌کند و می‌تواند وضعیت را در مورد روابط تهران و غرب دشوارتر کند. ایران و غرب زمان زیادی را تا اکتبر ۲۰۲۵ دارد و سامان دادن به وضعیت دشوار و آشفته فعلی نیازمند به تصمیمات جدی و اساسی و فوری خواهد داشت.

در خبرآنلاین با رحمان قهرمانپور کارشناس مسائل بین‌الملل در مورد احتمال گفتگو میان ایران و ایالات متحده از یک و روند فعلی گفتگوها با اروپا مصاحبه کرده‌ایم:

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *