دانشمندان موفق شدهاند با یک راهکار ساده و هوشمندانه، سطح جیوهی موجود در کنسرو ماهی تن را تا ۳۵ درصد کاهش دهند. این دستاورد میتواند انقلابی در سلامت مواد غذایی دریایی ایجاد کند و نگرانیهایی که برای مسمومیت با جیوه وجود دارد را تا حد زیادی برطرف نماید.
تینا مزدکی _ محققان روشی نوین برای کاهش سطح جیوه در کنسرو ماهی تن یافتهاند. جیوه در کنسرو ماهی تن مادهای است که بهرغم فواید فراوان مصرف ماهی، همواره یکی از نگرانیهای جدی برای سلامت بوده است. پژوهشگران دانشگاه علوم کشاورزی سوئد و دانشگاه فناوری چالمرز طی مطالعهای آزمایشگاهی، نشان دادند که افزودن آمینواسید «سیستئین» به کنسرو ماهی میتواند سطح جیوه را تا ۳۵ درصد کاهش دهد.