اکسپو ۲۰۲۵، به صفحه آخر رسید و بعد از پنج روز فعالیت به کار خود در محل دائمی نمایشگاههای تهران پایان داد.
به گزارش کاویان گلد استان سمنان ، متولیان حوزه اقتصادی و مدیران ارشد استان بویژه حوزه معاونت اقتصادی استانداری سمنان، برای حضور تاثیرگزار استان در این نمایشگاه و عرضه توانمندی و ظرفیت های خطه پهناور و کویری استان سمنان، برنامه ریزی کردند، تا از این فرصت طلایی، حداکثر استفاده را ببرند.
قطعا همین برنامه ریزی ها و پیگیری ها سبب شد پاویون در اختیار استان سمنان در سالن وزارت کشور میزبان معاونین وزرا و سرمایه گذاران ایرانی و خارجی باشد.
اگر اخبار مربوط به نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۵ را دنبال کرده باشید، حتما می دانید که یکی از اهداف بسیار مهمی که در این نمایشگاه قرار بود دنبال شود، جلب و جذب سرمایه گذارانی بود که بتوانند به راحتی به بخش اقتصادی استان، به عنوان یکی از استان های امن سرمایه گذاری در کشور، در تکمیل زنجیره ارزش داشته هایمان ورود کنند.
براساس اخباری که از این حوزه و از طریق بخش های دولتی و خصوصی منتشر شد، می توان به این نتیجه رسید که علاوه بر مدیران ارشد کشور در وزارتخانه ها و سازمان ها که در غرفه استان، حضور پیدا کرده اند، تجار و سرمایه گذارانی از دیگر ملیت ها هم در این فضا، پای میز مذاکره نشسته اند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در گفتگو با خبرآنلاین، یکی از اقدامات موفق استان سمنان در هفتمین نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران را ارائه اقدامات موفق کارگروه جهش تولید عنوان کرد.
محمدرضا صادقی از موافقت وزارت کشور با راهاندازی کارگروه ملی جهش تولید با استفاده از تجربه عملی و موفق استان سمنان خبر داد و گفت: صرفهجویی ارزی ۱۱.۳ هزار میلیاردی، دستاورد بزرگ این کارگروه در استان در ۱۴۰۳ بوده است.
وی با تاکید بر اینکه شکلگیری این کارگروه در سطح کشور میتواند به صرفهجویی ارزی عظیمی بینجامد، ادامه داد: در قالب این کارگروه برخی از نیازهای عمدهی وارداتی استان جمعبندی و تدوین و زمینه تولید آنها در داخل فراهم شده و از رهگذر آن، صرفهجویی ارزی قابل توجهی صورت گرفته است.
معاون استاندار سمنان تصریح کرد: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال سرمایهگذاری برای تولید، برنامهریزی جامعی برای ایجاد جهش در جذب سرمایهگذاریها چه در بخش داخلی و در بخش خارجی و یا ایرانیان خارج از کشور صورت گرفته است.
صادقی بر ضرورت همکاری سهجانبه نهادهای حاکمیتی، بخش خصوصی و مراجع علمی برای جذب سرمایهگذار و توسعه سرمایه گذاری برای تولید تأکید کرد.
وی با اشاره به تعامل منحصربهفرد استانداری، نماینده ولی فقیه و بخش خصوصی در سمنان گفت: این همکاری کمنظیر، فرصتهای مناسبی برای سرمایهگذاری ایجاد کرده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با تأکید بر لزوم جذب سرمایه از ایرانیان خارج از کشور، از تهیه بسته مطالعاتی شامل ۱۰۰ فرصت سرمایهگذاری در استان سمنان به دو زبان فارسی و انگلیسی برای معرفی به سرمایهگذاران داخلی و خارجی خبر داد.
صادقی از جذب ۵.۲ میلیون دلار سرمایهگذاری از طریق ایرانیان مقیم خارج در سال گذشته خبر داد و گفت: این موفقیت با استفاده از راهکارهای مقابله با تحریمها محقق شده است.
معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری سمنان با اشاره به اینکه استان سمنان یکی از موفقترین استانها در توسعه فناوریهای دانشبنیان است، تصریح کرد: در یک سال گذشته افزون بر ۱۱ هزار میلیارد تومان محصولات دانشبنیان به فروش رسیده و این در حالیست که گردش مالی برخی استانهای بزرگ کشور از این بخش کمتر از یک همت بوده است.
صادقی از جوانان نخبه و نیروی انسانی تحصیلکرده به عنوان بزرگترین سرمایه این استان نام برد و بر لزوم حفظ جوانان نخبه در استان تأکید و تصریح کرد: استان سمنان در همه حوزههای اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری از توان و پتانسیل بالایی برخوردار است.
46