رئیس پلیس آفریقای جنوبی دروغگویی ترامپ درباره قتل سفیدپوستان را افشا کرد

رئیس پلیس آفریقای جنوبی با افشای دروغگویی «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا درباره قتل کشاورزان سفیدپوست در آفریقای جنوبی، گفت: برای کشور و مردم آمریکا احترام قائلیم اما برای ادعای «نسل‌کشی» رئیس جمهوری آمریکا احترامی نداریم.

رئیس پلیس آفریقای جنوبی دروغگویی ترامپ درباره قتل سفیدپوستان را افشا کرد

به گزارش خبرآنلاین، «سینزو امکانو» رئیس پلیس آفریقای جنوبی روز جمعه دوم خرداد (۲۳ مه) با اعلام آمار قتل و جنایت در آفریقای جنوبی از این فرصت برای افشای دروغگویی رئیس جمهوری آمریکا درباره «نسل کشی» ادعایی سفیدپوستان در آفریقای جنوبی استفاده کرد. وی اعلام کرد در سه ماهه اول سال جاری میلادی در مجموع ۶ مورد قتل مرتبط با موضوع زمین در آفریقای جنوبی روی داده که پنج تن از کشته شدگان سیاه‌پوست بوده‌اند.

به گزارش ایرنا به نقل از روزنامه «دیلی ماوِریک»، رئیس پلیس آفریقای جنوبی در طعنه‌ای آشکار به رئیس جمهوری آمریکا گفت: ما معمولا به مسائل نژادی برای اعلام آمار قتل و جنایت اشاره نمی‌کنیم اما به علت آنچه در آمریکا شاهد بودیم، لازم است که رنگ پوست افراد را در مورد آمار قتل مرتبط با زمین‌های کشاورزی ذکر کنیم.

رئیس پلیس آفریقای جنوبی این آمار را دو روز پس از آن اعلام کرد که ترامپ در دیدار «سیریل رامافوسا» رئیس جمهوری آفریقای جنوبی در کاخ سفید، بار دیگر ادعای «نسل کشی» سفیدپوستان در آفریقای جنوبی مطرح کرد.

امکانو خاطرنشان کرد: تاریخچه قتل‌های مرتبط با زمین‌های کشاورزی در کشور (آفریقای جنوبی) همواره تحریف شده و بطور نامتوازنی گزارش شده است؛ حقیقت این است که افراد مقتول ارضی در این کشور همواره شامل تعداد بیشتری از سیاه‌پوستان بوده است.

رئیس پلیس آفریقای جنوبی افزود: ما برای ایالات متحده آمریکا به عنوان یک کشور و همچنین برای مردم آمریکا و رئیس جمهوری آن کشور احترام قائل هستیم اما برای ادعای نسل‌کشی او هیچ احترامی نداریم. این حرف کاملا بی پایه و اساس است.

ترامپ در دیدار با رئیس جمهوری آفریقای جنوبی تصاویری از یک فیلم خبری خبرگزاری رویترز را به عنوان شواهد و مدارک کشتار گسترده سفیدپوستان آفریقای جنوبی نشان داد اما رویترز اعلام کرد این فیلم خبری مربوط به شهر «گوما» در کشور جمهوری دموکراتیک کنگو بوده و ربطی به آفریقای جنوبی نداشته است.

ترامپ همچنین یک فیلم ویدئویی از تظاهراتی در اعتراض به قتل‌های ارضی نشان داد که در آن صلیب‌های سفید نشان داده می‌شد و مدعی شد هر صلیب نشان دهنده یک کشاورز سفید پوست کشته شده در آفریقای جنوبی است. رئیس پلیس آفریقای جنوبی در خصوص این ویدئو نیز با ذکر توضیحاتی دروغگویی ترامپ را بر ملا کرد. امکانو گفت که این فیلم مربوط به تجمع کشاورزان در اعتراض به قتل دو نفر در خانه‌شان توسط جنایتکاران با انگیزه مالی در تاریخ سوم سپتامبر سال ۲۰۲۰ بوده و صلیب‌های حمل شده در تظاهرات نمادین بوده و ربطی به تعداد کشته شدگان نداشته است. وی افزود: باعث تاسف است که حقایق اینگونه وارونه می‌شود تا روایتی نادرست درباره جنایت در آفریقای جنوبی برساخته شود.

310310

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *