دلار در محدوده حساس؛ شکست مقاومت یا افت بیشتر؟/ مسیر بعدی قیمت طلا و سکه مشخص شد

به گفته معامله‌گران بازار ارز، نوسانات دلار همچنان در محدوده‌ای کنترل‌شده جریان دارد و به نظر می‌رسد بازار در حالت انتظار برای سیگنال‌های سیاسی جدید قرار گرفته است. در همین حال، پیش‌فروش سکه همچنان عاملی است که بخشی از نقدینگی را از بازار ارز به سمت بازار طلا هدایت کرده، اما تأثیر آن بر نرخ دلار محدود بوده است.

دلار در محدوده حساس؛ شکست مقاومت یا افت بیشتر؟/ مسیر بعدی قیمت طلا و سکه مشخص شد

به گزارش کاویان گلد، بازار طلا، سکه و ارز در روز دوشنبه شاهد نوسان قیمت‌ها در محدوده روزهای گذشته بود و قیمت دلار با رشد اندکی معاملات را آغاز کرد و در طول روز در همین مسیر نوسان داد.

معامله‌گران وضعیت عرضه و تقاضا را متعادل ارزیابی کرده و بر این باورند که دلار در محدوده فعلی تثبیت شده است. با این حال، فضای بازار همچنان تحت تأثیر سیگنال‌های سیاسی قرار دارد.

معامله‌گران بازار ارز بر این باورند که عرضه و تقاضا در وضعیت متعادل قرار دارد و نوسانات محدود نرخ دلار، بخشی از روند طبیعی بازار محسوب می‌شود. همچنین برخلاف برخی تحلیل‌ها، آن‌ها پیش‌فروش سکه از سوی مرکز مبادله را عامل تأثیرگذاری بر نرخ ارز نمی‌دانند.

دلار و درهم در محدوده حساس؛ شکست مقاومت یا افت بیشتر؟

با این حال، قیمت دلار تهران معاملات را بدون تغییر نسبت به یک‌شنبه در پله سوم کانال اول کریدور نهم بازگشایی کرد و با نوسان مثبت تا پله هفتم این کانال پیش‌روی کرد. قیمت دلار هرات هم معاملات را با گپ منفی ۳۰۰ تومانی نسبت به معاملات پشت خطی روز یک شنبه، در میانه کف دامنه ۹۰ هزار تومان بازگشایی کرد و با نوسان مثبت تا پله هشتم این کانال بالا رفت و در ادامه با تغییر روند و نوسان منفی به نیمه اول این کانال برگشت و در این محدوده در معامله بود.

قیمت درهم امارات هم فعالیت خود را بدون تغییر نسبت به روز یک شنبه در سطح ۲۵ هزار تومان آغاز کرد و در نیمه اول معاملات با نوسان منفی به کانال ۲۴ هزار تومان برگشت و تا ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان پایین آمد. قیمت درهم امارات در نیمه دوم معاملات با تغییر روند صعودی شد و به کانال ۲۵ هزار تومان افتاد و در محدوده ۲۵ هزار و ۴۰ تومان در معامله بود.  براساس بررسی اقتصادنیوز، حباب دلاری درهم کاهش داشت و ۳۵۹ تومان محاسبه شد.

تحلیل‌گران معتقدند سطح حمایت قدرتمند درهم در محدوده ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان قرار دارد و شکست آن نیازمند فشار فروش سنگین است. در صورتی که دلار هرات و تهران صعودی شوند و تقاضای حواله‌ای رشد کند، احتمال شکست مقاومت ۲۵ هزار و ۱۰۰ تومان تقویت می‌شود. با این حال، مقاومت عرضه‌کنندگان در این سطح می‌تواند روند صعودی را متوقف کرده و بازار را وارد فاز اصلاحی کند.

بازار ارز در حال حاضر در شرایطی نسبتاً آرام و کم‌نوسان به سر می‌برد و به عقیده معامله گران این وضعیت نشان‌دهنده تعادل نسبی میان عرضه و تقاضاست که به‌طور موقت از نوسانات شدید جلوگیری کرده است.  

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *