در دفاع از وزیران دولت شهید رئیسی که به زندان محکوم شدند

انصاف آن است که به احتمال زیاد آقایان ساداتی نژاد و فاطمی امین وزرای جهاد و صمت دولت سیزدهم، در فساد سازمان یافته چای دبش حضور نداشته اند و لابد به همین دلیل نیز به مجازات کیفری مختصر (2سال و یک سال) محکوم شده اند.

در دفاع از وزیران دولت شهید رئیسی که به زندان محکوم شدند

علت اینکه با وجود شعارهای پرطمطراق آن دولت، بزرگترین فساد در حد3.7میلیارددلار شکل می گیرد، خدای ناکرده فاسد بودن دولتمردان نیست . علتش آن است که مدیران مزبور از میان ناتوانترین و نالایقترین و بی تجربه ترین و ضعیف ترین افراد انتخاب شدند. آنها (بخصوص وزرای اقتصادی) کمترین درکی از وظایف خود نداشتند و به همین دلیل مفسدان به راحتی در سیستمهای مدیریتی شان نفوذ کردند و در حالی که این افراد ناتوان ، غرق توهمات خود بودند فساد کار خودش را می کرد . اصولا فساد در دولتهای ضعیف به سرعت عمق پیدا می کند و همین عمق زیاد باعث استتار آن می شود.

 اگر قرار باشد برای دو وزیر یادشده مجازاتی تعیین گردد، انفصال دائم از خدمات دولتی است. این حکم بیش از همه به نفع خودشان است تا بار دیگر بدلیل بی عرضگی ، آلوده فساد نشوند. حکم انفصال فقط برای آنها لازم نیست، بلکه دستکم 10-12 وزیردیگر  و برخی معاونان رئیس جمهور در دولت قبل  گرچه پرونده فساد ندارند، اما شایسته است برای آنکه بدلیل ناشیگری و ناکارآمدی، بعدا جای دیگری بند را آب ندهند ، به انفصال از خدمت محکوم شوند. 

خدا خیربدهد به معاون اول دولت سیزدهم که  فساد چای دبش را کشف کرد و آن را به دستگاههای ذیربط ارجاع داد وگرنه معلوم نبودچند وزیر دیگر در گرداب آن می افتادند.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *