اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها می گویند طرح نحوه برگزاری تجمعات و اعترضات در راستای ساماندهی و هدفمند کردن تجمعات و اعتراضات به ویژه اعتراضات سیاسی است.
فرشته صائمی؛ یک اعتراض کافی است که مجلس و دولت مجدداً سراغ هدفمند کردن و قانومند کردنن تجمعات بروند، چه در قالب طرح چه در قالب لایحه.کما اینکه در سال ۹۶، ۹۸، ۱۴۰۱ این اتفاق افتاد و با مطرح شدن بحث اعتراضات دوباره طرح نحوه برگزاری تجمعات و اعتراضات مطرح شد اما به سرانجام نرسید.
اما مجلس دوازدهم در همین ابتدای کار به دنبال این است که طرح نحوه برگزاری تجمعات را به سرانجام برسد، طرحی که بنا به گفته محمد بیات، دبیر کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در گفتگو با کاویان گلد ناظر بر تجمعات سیاسی است و به عبارتی مطالبه گری سیاسی نیاز به مجوز دارد. هرچند سید روح الله موسوی دبیر دوم کمیسیون امور داخلی و شوراها به کاویان گلد می گوید بحث مجوز هنوز مطرح نیست و باید در این مورد بیشتر بحث و گفتگو شود. ولی الله بیاتی تفرش سخنگوی این کمیسیون هم ورود عملی به بررسی این طرح را تایید نمی کند.
از سوی دیگر علی زینی وند معاون سیاسی وزیر کشور نیز گفته «در رابطه با لایحه برگزاری تجمعات اخیرا پیشنهادات ما توسط همکاران تجمیع شد و با امضای خودم به مجلس فرستادم. کاملا در تعامل و در حال پیگیری هستیم و امیدوارم با مواد خوبی تصویب شود».
موسوی، دبیر دوم کمیسیون شوراها: مسئولان در جمع تجمع کنندگان حاضر می شوند
سید روح الله موسوی دبیر دوم کمیسیون امور داخلی و شوراها مجلس شورای اسلامی در گفتگو با کاویان گلد در رابطه با اشتراکات و افتراقات طرح مجلس دوازدهم درباره نحوه برگزاری تجمعات و اعتراضات با طرح ها و لوایح قبلی با این محوریت، گفت: ماحصل همه طرح هایی که از قبل مطرح بودند و طرح فعلی این است که زمینه تجمعات قانونی صنف ها و قشرهای مختلف در رابطه با صنف خودشان برگزار شود. به این ترتیب که اگر اقشار یا اصناف به دنبال برگزاری تجمع و رساندن خواسته و مطالبه به گوش مسئولین بودند، این در یک چارچوب قانونی خاص صورت بگیرد و به این ترتیب نباشد که به صورت پراکنده از هر گوشه ای صورت بگیرد.