جهانی کردن حکمت، معجزه قرآن است

غلامرضا اعوانی، عضو پیوست فرهنگستان علوم گفت: یکی از معجزات قرآن که کم‌تر مورد توجه قرار گرفته است، جهانی کردن حکمت است.

جهانی کردن حکمت، معجزه قرآن است

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ، آیین نکوداشت مقام علمی و فرهنگی منوچهر صدوقی سها، مدرس و پژوهشگر حکمت و عرفان اسلامی روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.این مراسم با حضور آیت‌الله سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، غلامرضا اعوانی عضو پیوسته فرهنگستان علوم، غلامرضا امیرخانی مدیر مرکز اسناد و کتابخانه ملی و جمعی از اساتید برجسته کشور همراه بود.در این نکوداشت، ابتدا محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی با تاید بر اهمیت برگزاری این بزرگداشت، بیان کرد: این استاد بزرگ از جهات مختلف حق بزرگی بر گردن ما دارند. ایشان در حوزه‌های حکمت،فلسفه، عرفان و سایر علوم پژوهش گسترده داشتند. آقای صدوقی سها نه تنها در حکمت ایرانی بلکه حکمت و عرفان اسلامی نیز کوشش محققانه داشتند.

بنابر روایت فارس، در ادامه آیت‌الله سیدمصطفی محقق داماد رئیس گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم با اشاره بر فراموشی بسیاری از حکما و علمای علم عرفان و فلسفه اسلامی گفت: آسمان پرستاره تمدن اسلامی دارای ستاره‌های تابناک بسیاری است که متاسفانه بسیاری از آنان نامشان فروکاسته شده و کمتر شناخته شده‌اند.منوچهر صدوقی سها از این جهت برای من جلوه کرد که زندگینامه حکما و علما را زنده کرد و دغدغه فراموش نشدن این افراد برجسته را داشت.همچنین غلامرضا اعوانی عضو پیوسته فرهنگستان علوم نیز با اشاره به فعالیت ۶۰ ساله صدوقی سها در علم حکمت، بیان کرد: یکی از معجزات قرآن که کمتر مورد توجه قرار گرفته است جهانی کردن حکمت است و از دیدگاه قرآن تمامی پیامبران حکیم بوده‌اند. از حکمت به عنوان علم کثیر یاد شده است.وی افزود: آقای صدوقی سها نیز از ایام جوانی تا کنون در زمینه حکمت تلاش کرده‌اند و از این جهت شایسته تقدیر هستند.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *