جزئیات حادثه نشت و انفجار گاز در یکی از مساجد مجاور اتوبان امام علی

عضو شورای اسلامی شهر تهران جزئیات حادثه نشت و انفجار گاز در یکی از مساجد مجاور اتوبان امام علی را تشریح کرد.

جزئیات حادثه نشت و انفجار گاز در یکی از مساجد مجاور اتوبان امام علی

به گزارش خبرآنلاین،حجت‌الاسلام سیدمحمد آقامیری در جلسه ۳۲۱ شورای اسلامی شهر تهران به بررسی مسائل عمرانی محله مشیریه، کارخانه سیمان و حادثه مسجد در صحن شورای شهر تهران پرداخت.

مهر در خبری نوشت:وی به بیان چند نکته مهم درباره مشکلات و روند پیگیری پروژه‌های عمرانی در محله مشیریه پرداخت و گفت: حدود دو تا سه سال پیش درگیر موضوعات مربوط به این محله شدیم و پیگیری‌های متعددی داشتیم، هرچند برخی از آنها به نتیجه نرسید. یکی از مسائل، مربوط به پل عابر پیاده رمپی بود، رمپی که ضلع جنوبی را به مشیری شمالی متصل می‌کرد. به دلیل تعداد زیاد پله‌ها، عملاً استفاده از آن برای مردم، به‌ویژه سالمندان، دشوار بود. شاهد بودیم که افراد مسن هنگام عبور، روی پله‌ها گرفتار می‌شدند و با مشکل مواجه بودند.

آقامیری ادامه داد: ما طرح رمپ با شیب ۸ درصد را در کمیته عمران شورا مطرح کردیم، طراحی کردیم و در اولویت اجرا قرار گرفت. رمپی که اکنون در ضلع شمالی اجرا شده، بسیار مناسب است. اما در ضلع جنوبی، به دلیل انجام نشدن تملک ملکی که در مسیر قرار داشت، مسیر رمپ طولانی‌تر و دسترسی کمی دشوارتر شده است. با این حال، در حال حاضر این رمپ تنها مسیر موجود برای تردد افراد سالخورده یا کم‌توان است.

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه افزود: مسئله دوم مربوط به زیرگذر این منطقه است. که با حضور آقای شعبانی، بررسی‌های فنی انجام شد و مشخص شد که امکان توسعه زیرگذر وجود ندارد، چراکه یک لوله اصلی گاز از کنار آن عبور می‌کند. به همین دلیل، امکان تعریض مسیر و تبدیل آن به گذر دوطرفه برای خودرو و عابر پیاده وجود نداشت. با اینکه این زیرگذر در دسترس است، اما به دلیل فاصله و موقعیت، مردم کمتر از آن استفاده می‌کنند.

حجت‌الاسلام آقامیری در بخش دیگری از سخنانش به اشتباهات طراحی در مسیر بزرگراه عبوری از محله مشیری اشاره کرد و گفت: متأسفانه در طراحی این بزرگراه، مسیر عبور از وسط محله مشیریه تعیین شده، در حالی که می‌شد این مسیر را از انتهای محله و از محل کارخانه آسفالت عبور داد. در صورت اجرای چنین طرحی، کارخانه سیمان در مسیر قرار می‌گرفت و ناگزیر به جمع‌آوری آن می‌شدند، در نتیجه محله مشیریه به دو تکه تقسیم نمی‌شد. اما در آن زمان، مشاور پروژه طراحی نامناسبی ارائه داده بود.

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *