علی سلیمی: تحقیقات نشان می دهد که توانایی و عملکرد حافظه با رژیم غذایی مرتبط است. پیروی از یک برنامه غذایی که انتخاب سالم‌تری از چربی های رژیمی و انواع غذاهای گیاهی غنی از مواد مغذی گیاهی را فراهم می کند، می تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد. به عنوان مثال فیتونوترینت ها موادی هستند که در گیاهان خاصی یافت می شوند و اعتقاد بر این است که برای سلامت انسان مفید هستند و به پیشگیری از بیماری‌های خاص کمک می کنند.

هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری در مورد آنچه که یک رژیم غذایی سالم برای مغز را تشکیل می دهد وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که آنچه برای قلب شما مفید است ممکن است برای مغز شما نیز مفید باشد. بنابراین بهترین گزینه برای حافظه قوی این است که از چربی های ناسالم چشم پوشی کنید و به یاد داشته باشید که سبد غذایی گیاهی خود را متنوع کنید.

رژیم‌های غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربی‌های سالم‌تر و گیاهان یا دانه‌ها عملکرد حافظه مغز را تقویت می‌کنند. در اینجا به این موارد اشاره شده است.

بیشتر بخوانید:

 بهترین روش برای تقویت مغز چیست؟

میوه‌ها

توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند و از پیری زودرس و زوال عقلی که حافظه را تضعیف می کند، جلوگیری می کند.

 زغال اخته منبع غنی آنتوسیانین و سایر فلاونوئیدها است که ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد.

انگور سرشار از رسوراترول است که یک ترکیب تقویت کننده حافظه است.

هندوانه دارای غلظت بالایی از لیکوپن، یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قوی است. هندوانه همچنین منبع خوبی از آب خالص است که برای سلامت مغز مفید است. حتی یک مورد خفیف کم آبی می تواند انرژی ذهنی را کاهش دهد و حافظه را مختل کند.

سبزیجات

چغندر سرشار از نیترات است، یک ترکیب طبیعی که می تواند رگ های خونی را گشاد کند و اجازه می دهد خون اکسیژن بیشتری به مغز برسد.

غلات کامل و حبوبات

گندم ترک خورده (بلغور) ، کوسکوس سبوس دار، نخود، جو دوسر، سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه نمونه هایی از کربوهیدرات های پیچیده هستند. از آنجایی که سلول های مغز با گلوکز مشتق شده از کربوهیدرات ها کار می کنند و گلوکز اضافی را ذخیره نمی کنند، به منبع ثابتی از آن نیاز دارند. کربوهیدرات های پیچیده یک غذای ارجح برای مغز هستند که پایداری گلوکز را فراهم می کنند. این مواد غذایی مدت زمان بیشتری طول می کشد تا متابولیزه شوند و فولات بالایی دارند.

منبع: mayoclinichealthsystem"/>

تقویت مغز به کمک رژیم غذایی؛ خوردن کدام میوه و سبزی توصیه می‌شود؟

هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری در مورد آنچه که یک رژیم غذایی سالم برای مغز را تشکیل می دهد وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که آنچه برای قلب شما مفید است ممکن است برای مغز شما نیز مفید باشد. بنابراین بهترین گزینه برای حافظه قوی این است که از چربی های ناسالم چشم پوشی کنید و به یاد داشته باشید که سبد غذایی گیاهی خود را متنوع کنید.

تقویت مغز به کمک رژیم غذایی؛ خوردن کدام میوه و سبزی توصیه می‌شود؟

علی سلیمی: تحقیقات نشان می دهد که توانایی و عملکرد حافظه با رژیم غذایی مرتبط است. پیروی از یک برنامه غذایی که انتخاب سالم‌تری از چربی های رژیمی و انواع غذاهای گیاهی غنی از مواد مغذی گیاهی را فراهم می کند، می تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد. به عنوان مثال فیتونوترینت ها موادی هستند که در گیاهان خاصی یافت می شوند و اعتقاد بر این است که برای سلامت انسان مفید هستند و به پیشگیری از بیماری‌های خاص کمک می کنند.

هنوز چیزهای زیادی برای یادگیری در مورد آنچه که یک رژیم غذایی سالم برای مغز را تشکیل می دهد وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که آنچه برای قلب شما مفید است ممکن است برای مغز شما نیز مفید باشد. بنابراین بهترین گزینه برای حافظه قوی این است که از چربی های ناسالم چشم پوشی کنید و به یاد داشته باشید که سبد غذایی گیاهی خود را متنوع کنید.

رژیم‌های غذایی سرشار از میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل و حبوبات، ماهی، چربی‌های سالم‌تر و گیاهان یا دانه‌ها عملکرد حافظه مغز را تقویت می‌کنند. در اینجا به این موارد اشاره شده است.

بیشتر بخوانید:

 بهترین روش برای تقویت مغز چیست؟

میوه‌ها

توت ها سرشار از آنتی اکسیدان هستند که می توانند از مغز در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت کنند و از پیری زودرس و زوال عقلی که حافظه را تضعیف می کند، جلوگیری می کند.

 زغال اخته منبع غنی آنتوسیانین و سایر فلاونوئیدها است که ممکن است عملکرد مغز را بهبود بخشد.

انگور سرشار از رسوراترول است که یک ترکیب تقویت کننده حافظه است.

هندوانه دارای غلظت بالایی از لیکوپن، یکی دیگر از آنتی اکسیدان های قوی است. هندوانه همچنین منبع خوبی از آب خالص است که برای سلامت مغز مفید است. حتی یک مورد خفیف کم آبی می تواند انرژی ذهنی را کاهش دهد و حافظه را مختل کند.

سبزیجات

چغندر سرشار از نیترات است، یک ترکیب طبیعی که می تواند رگ های خونی را گشاد کند و اجازه می دهد خون اکسیژن بیشتری به مغز برسد.

غلات کامل و حبوبات

گندم ترک خورده (بلغور) ، کوسکوس سبوس دار، نخود، جو دوسر، سیب زمینی شیرین و لوبیا سیاه نمونه هایی از کربوهیدرات های پیچیده هستند. از آنجایی که سلول های مغز با گلوکز مشتق شده از کربوهیدرات ها کار می کنند و گلوکز اضافی را ذخیره نمی کنند، به منبع ثابتی از آن نیاز دارند. کربوهیدرات های پیچیده یک غذای ارجح برای مغز هستند که پایداری گلوکز را فراهم می کنند. این مواد غذایی مدت زمان بیشتری طول می کشد تا متابولیزه شوند و فولات بالایی دارند.

منبع: mayoclinichealthsystem

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *