تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها بیشتر رخ می‌دهد

جانشین پلیس راهور کشور با اشاره به همکاری تنگاتنگ پلیس و اورژانس در حوادث ترافیکی، از تلاش‌های مجموعه اورژانس کشور تقدیر کرد.

تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرها بیشتر رخ می‌دهد

به گزارش خبرآنلاین،سردار حسن مومنی در اجلاس روسای اورژانس پیش‌بیمارستانی کشور، اظهارکرد: هدف از حضور ما در این اجلاس، عرض خسته نباشید به مجموعه اورژانس کشور است. اورژانس و پلیس در بسیاری از مأموریت‌ها در کنار هم خدمت‌رسانی می‌کنند و این تعامل نقش مهمی در کاهش خسارات انسانی ناشی از تصادفات دارد.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه ۳۳ دستگاه در حوزه تصادفات وظیفه دارند، اما بار اصلی بر دوش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و اورژانس است و با تأکید بر اهمیت تحلیل آمار تصادفات به‌ویژه در آستانه نوروز، تصریح کرد: هیچ چیز شیرین‌تر از نجات جان انسان‌ها نیست؛ این موضوع نه‌تنها در زندگی دنیوی بلکه در آخرت نیز تأثیرگذار است. خدا را شاکریم که در مسیر نجات جان انسان‌ها، گام بر می داریم.

جانشین پلیس راهور کشور با ارائه آماری از وضعیت تصادفات در کشور گفت: آمار تصادفات از سال ۱۳۸۰ تا ۱۴۰۳ رشد ۵۶۹ درصدی داشته و تعداد جانباختگان در این مدت به ۴۷۰ هزار و ۵۹۸ نفر رسیده است.

وی افزود: بیشترین کاهش تلفات در سال ۱۳۸۶ رقم خورد و این روند کاهشی تا سال ۱۳۹۹ ادامه داشت. اما پس از دوران کرونا، روند تصادفات افزایشی شد. در ۱۰ ماهه نخست سال ۱۴۰۳، آمار تصادفات کاهش داشته است.

رتبه ۱۱۲ ایران در میان ۱۶۰ کشور از نظر تصادفات

سردار مومنی با اشاره به وضعیت ایران در تصادفات جاده‌ای اظهارکرد: متأسفانه رتبه ایران در بین ۱۶۰ کشور جهان از نظر تصادفات، ۱۱۲ است. بیش از ۶۲.۷ درصد فوتی‌های کشور در بازه سنی ۲۰ تا ۶۰ سال قرار دارند که از این میزان، بیشترین درصد مربوط به گروه سنی ۲۱ تا ۴۰ سال است. 

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *